GeForce NOW

Dyskusje na temat gier
Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 149159
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1431

GeForce NOW

Post autor: Tycior » 27-07-2020, 16:06

To niezłe te geforce now, że muszę gre pobierać :karol: na szczęście, na ich necie :kurski:

Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107871
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1333

GeForce NOW

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 16:08

Myślałem sobie czy by nie przetestować na Miboxie S.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 120667
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1714

GeForce NOW

Post autor: Burak » 27-07-2020, 16:09

To się płaci jakiś abonament czy jak to jest
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107871
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1333

GeForce NOW

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 16:13

Burak pisze:
27-07-2020, 16:09
To się płaci jakiś abonament czy jak to jest
W darmowej masz godzine grania i musisz czekać w kolejce. W płatnej juz nie.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 149159
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1431

GeForce NOW

Post autor: Tycior » 27-07-2020, 16:13

Burak pisze:
27-07-2020, 16:09
To się płaci jakiś abonament czy jak to jest
godzina grania za free, potem cie wyrzuca, ale mozesz wejść znów tylko czekasz w kolejce parę minut
druga opcja to płacisz 25PLN/m-c i masz bez limitu granie, bez kolejek i RTX ON

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 120667
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1714

GeForce NOW

Post autor: Burak » 27-07-2020, 16:19

Tycior pisze:
27-07-2020, 16:13
godzina grania za free, potem cie wyrzuca, ale mozesz wejść znów tylko czekasz w kolejce parę minut
i znowu od nowa musisz instalować?
Tycior pisze:
27-07-2020, 16:13
druga opcja to płacisz 25PLN/m-c i masz bez limitu granie, bez kolejek i RTX ON
myślałem że droższe to jest
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107871
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1333

GeForce NOW

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 16:21

Burak pisze:
27-07-2020, 16:19
myślałem że droższe to jest
no wlasnie zaskakująco tanie
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 149159
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1431

GeForce NOW

Post autor: Tycior » 27-07-2020, 16:23

Burak pisze:
27-07-2020, 16:19
i znowu od nowa musisz instalować?
nie, wszystko zostaje

Buryczawian
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 10207
Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
Beczki: 136

GeForce NOW

Post autor: Buryczawian » 27-07-2020, 17:14

To jak mam dziadowaty komputer to odpalę np gta 5 na full ?
Ostatnio zmieniony 27-07-2020, 17:15 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Pycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 35003
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 740

GeForce NOW

Post autor: Pycior » 27-07-2020, 17:56

1h za free to Tycior w 12 tytułów zdarzy zagrac :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 120667
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1714

GeForce NOW

Post autor: Burak » 27-07-2020, 18:01

żeby tylko 12
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 107871
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1333

GeForce NOW

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 18:06

Buryczawian pisze:
27-07-2020, 17:14
To jak mam dziadowaty komputer to odpalę np gta 5 na full ?
tak
mozna grac na telefonie nawet
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Konto Ridż przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów przedstawia wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 120667
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1714

GeForce NOW

Post autor: Burak » 27-07-2020, 18:11

A grę muszę mieć, czy też udostępniają?
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Buryczawian
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 10207
Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
Beczki: 136

GeForce NOW

Post autor: Buryczawian » 27-07-2020, 18:19

No właśnie jak z zakupem gier? Dostajesz je w abonamencie czy musisz kupować osobno ? A i co z pobieraniem ? Trzeba pobierać gierkę czy nie ?
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Wygrał Jebany

Posty: 149159
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1431

GeForce NOW

Post autor: Tycior » 28-07-2020, 09:02

Buryczawian pisze:
27-07-2020, 17:14
To jak mam dziadowaty komputer to odpalę np gta 5 na full ?
tak, ważny jest dobry internet (minimum 20mb)
Burak pisze:
27-07-2020, 18:11
A grę muszę mieć, czy też udostępniają?
jeszcze frytki do tego :karol2:
grę musisz mieć kupioną
Buryczawian pisze:
27-07-2020, 18:19
Trzeba pobierać gierkę czy nie ?
trzeba, ale na ich ętęrnecie, chwila
Ostatnio zmieniony 28-07-2020, 09:02 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 120667
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Beczki: 1714

GeForce NOW

Post autor: Burak » 28-07-2020, 09:09

Tycior pisze:
28-07-2020, 09:02
jeszcze frytki do tego
grę musisz mieć kupioną
A nie można zamiast odpalać steama na ich komputerku odpalić utorrenta i pobrać? :rozal:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości