GeForce NOW

Dyskusje na temat gier
Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

GeForce NOW

Post autor: Tycior » 27-07-2020, 16:06

To niezłe te geforce now, że muszę gre pobierać :karol: na szczęście, na ich necie :kurski:

Obrazek
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

GeForce NOW

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 16:08

Myślałem sobie czy by nie przetestować na Miboxie S.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

GeForce NOW

Post autor: Burak » 27-07-2020, 16:09

To się płaci jakiś abonament czy jak to jest
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

GeForce NOW

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 16:13

Burak pisze:
27-07-2020, 16:09
To się płaci jakiś abonament czy jak to jest
W darmowej masz godzine grania i musisz czekać w kolejce. W płatnej juz nie.
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

GeForce NOW

Post autor: Tycior » 27-07-2020, 16:13

Burak pisze:
27-07-2020, 16:09
To się płaci jakiś abonament czy jak to jest
godzina grania za free, potem cie wyrzuca, ale mozesz wejść znów tylko czekasz w kolejce parę minut
druga opcja to płacisz 25PLN/m-c i masz bez limitu granie, bez kolejek i RTX ON
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

GeForce NOW

Post autor: Burak » 27-07-2020, 16:19

Tycior pisze:
27-07-2020, 16:13
godzina grania za free, potem cie wyrzuca, ale mozesz wejść znów tylko czekasz w kolejce parę minut
i znowu od nowa musisz instalować?
Tycior pisze:
27-07-2020, 16:13
druga opcja to płacisz 25PLN/m-c i masz bez limitu granie, bez kolejek i RTX ON
myślałem że droższe to jest
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

GeForce NOW

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 16:21

Burak pisze:
27-07-2020, 16:19
myślałem że droższe to jest
no wlasnie zaskakująco tanie
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

GeForce NOW

Post autor: Tycior » 27-07-2020, 16:23

Burak pisze:
27-07-2020, 16:19
i znowu od nowa musisz instalować?
nie, wszystko zostaje
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Buryczawian
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 3435
Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
Beczki: 102

GeForce NOW

Post autor: Buryczawian » 27-07-2020, 17:14

To jak mam dziadowaty komputer to odpalę np gta 5 na full ?
Ostatnio zmieniony 27-07-2020, 17:15 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 31986
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 715

GeForce NOW

Post autor: Otisek » 27-07-2020, 17:56

1h za free to Tycior w 12 tytułów zdarzy zagrac :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

GeForce NOW

Post autor: Burak » 27-07-2020, 18:01

żeby tylko 12
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 105661
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1286

GeForce NOW

Post autor: Ridż » 27-07-2020, 18:06

Buryczawian pisze:
27-07-2020, 17:14
To jak mam dziadowaty komputer to odpalę np gta 5 na full ?
tak
mozna grac na telefonie nawet
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
Jebać narkomanię.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

GeForce NOW

Post autor: Burak » 27-07-2020, 18:11

A grę muszę mieć, czy też udostępniają?
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Buryczawian
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 3435
Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
Beczki: 102

GeForce NOW

Post autor: Buryczawian » 27-07-2020, 18:19

No właśnie jak z zakupem gier? Dostajesz je w abonamencie czy musisz kupować osobno ? A i co z pobieraniem ? Trzeba pobierać gierkę czy nie ?
Obrazek

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 138077
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1342

GeForce NOW

Post autor: Tycior » 28-07-2020, 09:02

Buryczawian pisze:
27-07-2020, 17:14
To jak mam dziadowaty komputer to odpalę np gta 5 na full ?
tak, ważny jest dobry internet (minimum 20mb)
Burak pisze:
27-07-2020, 18:11
A grę muszę mieć, czy też udostępniają?
jeszcze frytki do tego :karol2:
grę musisz mieć kupioną
Buryczawian pisze:
27-07-2020, 18:19
Trzeba pobierać gierkę czy nie ?
trzeba, ale na ich ętęrnecie, chwila
Ostatnio zmieniony 28-07-2020, 09:02 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
Dostałem message, że trzeba robić package
Na plecach big baggage, lecz jak tu się nie cieszyć

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 112625
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Przemyśl to jak miasto
Beczki: 1644

GeForce NOW

Post autor: Burak » 28-07-2020, 09:09

Tycior pisze:
28-07-2020, 09:02
jeszcze frytki do tego
grę musisz mieć kupioną
A nie można zamiast odpalać steama na ich komputerku odpalić utorrenta i pobrać? :rozal:
Panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem sie mam wyjebane kurwa na wszystko ty wszystko mnie wkurwia juz bedzie magik bedzie magik podjerzewam ze bedzie magik za 2 lata ale za nim kiedys skocze z

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości