BugWie Gaming

Dyskusje na temat gier
Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95687
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: BugWie Gaming

Post autor: Burak » 21-05-2016, 12:13

Ridż pisze:escer nie ma oryginału
Na cracku też działa.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89359
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 21-05-2016, 12:16

Burak pisze:
Ridż pisze:escer nie ma oryginału
Na cracku też działa.
chcesz powiedzieć, że steam i krak jedna rodzina i mozecie grac z kims kto ma pirata?
Obrazek

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 21-05-2016, 12:16

Burak pisze:
Ridż pisze:escer nie ma oryginału
Na cracku też działa.
Owszem graliśmy.

Anyway, pad od xboxa najlepszy.

Nie wiem o co chodziło z tą M2, ale nie próbowaliśmy jeszcze dołączyć podczas trwania gry, gdy my z Arxylem już ją wystartowaliśmy. Zazwyczaj invite był jeszcze w menu więc.

Dodano: 21-05-2016, 12:17
Ridż pisze:
Burak pisze:
Ridż pisze:escer nie ma oryginału
Na cracku też działa.
chcesz powiedzieć, że steam i krak jedna rodzina i mozecie grac z kims kto ma pirata?
Tak.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89359
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 21-05-2016, 12:17

Escer pisze: Anyway, pad od xboxa najlepszy.
ale smrut
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95687
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: BugWie Gaming

Post autor: Burak » 21-05-2016, 12:17

Ridż pisze:
Burak pisze:
Ridż pisze:escer nie ma oryginału
Na cracku też działa.
chcesz powiedzieć, że steam i krak jedna rodzina i mozecie grac z kims kto ma pirata?
Graliśmy i bzikało, ale to dlatego że można bezpośrednio przez IP się łączyć.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 21-05-2016, 12:18

Ridż pisze:
Escer pisze: Anyway, pad od xboxa najlepszy.
ale smrut
Większość gier go wymaga a jak nie to pierdolendo z x360ce :lol: .
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89359
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 21-05-2016, 12:20

Escer pisze:Większość gier go wymaga
Większość gier wymaga pada z xinput, czyli chujowej ograniczonej pedalskiej lewackiej i wymagającej licencjonowania biblioteki. Nie wiem po co skoro jest DirectInput i nie potrzebują się jebać z gównem.
Obrazek

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 21-05-2016, 12:21

Reasumując pad od xboxa najlepszy.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95687
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: BugWie Gaming

Post autor: Burak » 21-05-2016, 12:22

Przynajmniej od razu po podłączeniu najlepszego, Xboxowego pada nie trzeba go konfigurować :hihi:

Mi to nie przeszkadza.
Ostatnio zmieniony 21-05-2016, 12:22 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 106436
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1024

Re: BugWie Gaming

Post autor: Tycior » 21-05-2016, 12:23

jak zmusic w3 do dzialania z direct? x360ce nie dziala
"Sikanie bez pierdnięcia, jest jak magia bez zaklęcia"
~Paolo Coelho

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89359
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 21-05-2016, 12:23

Zniszczyć Microsoft.
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95687
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: BugWie Gaming

Post autor: Burak » 21-05-2016, 12:25

Dobre pady robią, zostawić.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 21-05-2016, 12:25

Tycior pisze:jak zmusic w3 do dzialania z direct? x360ce nie dziala
Nie umiesz, zostaw.

@Burel a co sądzisz o tym Helldivers?
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89359
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 21-05-2016, 12:26

Tycior pisze:jak zmusic w3 do dzialania z direct? x360ce nie dziala
Kupić dualshocka 3/4 i http://forums.pcsx2.net/Thread-ScpToolk ... r-Reloaded
Obrazek

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 21-05-2016, 13:55

Albo w Castle Crashers :shy: .
Ostatnio zmieniony 21-05-2016, 13:55 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Zendikar
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7620
Rejestracja: 28-01-2013, 15:22
Beczki: 442

Re: BugWie Gaming

Post autor: Zendikar » 21-05-2016, 17:52

Escer pisze:Castle Crashers
Nudne tylko medżika
Obrazek
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości