BugWie Gaming

Dyskusje na temat gier
Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89392
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 08-06-2016, 20:11

Zaraz ściągnę z GoGa i zobaczę o co chodzi.
Obrazek

Death
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 14082
Rejestracja: 23-04-2013, 09:30
Beczki: 301

Re: BugWie Gaming

Post autor: Death » 08-06-2016, 20:30

B pisze:
Escer pisze:Nie czuje tego hejpu na Wiedźmina :ehh: .
Bo nie można skakać? :letssin:
w 3 mozna :fack-off:
Obrazek

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 08-06-2016, 20:33

B pisze:
Escer pisze:Nie czuje tego hejpu na Wiedźmina :ehh: .
Bo nie można skakać? :letssin:
Książek nie czytałem, serial lubiłem oglądać za dzieciaka i teraz CZASAMI jak włącze TV i leci to nie zmieniam na inny kanał, pograłem trochę we wszystkie części i jakoś mnie nie wzięło.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89392
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 08-06-2016, 20:34

Escer pisze:
B pisze:
Escer pisze:Nie czuje tego hejpu na Wiedźmina :ehh: .
Bo nie można skakać? :letssin:
Książek nie czytałem, serial lubiłem oglądać za dzieciaka i teraz CZASAMI jak włącze TV i leci to nie zmieniam na inny kanał, pograłem trochę we wszystkie części i jakoś mnie nie wzięło.
Widocznie jest przereklamowany.

Dodano: 08-06-2016, 20:37
Ściągnąłem W1 z GoGa i normalnie się instaluje.
Obrazek
Obrazek

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 08-06-2016, 20:42

Może dlatego, że nie scalam się z ogółem. Na zasadzie tego, że wszyscy zachwalają Wiedźmina to i ja też muszę.

Dodano: 08-06-2016, 20:48
Ale może Dranza procesor / karta graficzna nie jest obsługiwana i dlatego mu błąd wywala. Ja tak miałem w przypadku instalacji Heroesów 6 na starym sprzęcie, wyskoczył mi błąd, że moja karta graficzna nie spełnia wymagań i tylko mogłem wcisnąć OK, gdy to zrobiłem proces instalacji automatycznie się zamykał.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89392
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 08-06-2016, 20:58

Dobra, wiem o co chodzi.
Przy pierwszym uruchomieniu gry wyskakuje, że nie spełnia się wymagań, ale po drugim uruchomieniu gra śmiga.
Obrazek

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 08-06-2016, 21:10

Problem solved.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: BugWie Gaming

Post autor: Dranz » 09-06-2016, 07:38

Mi przy każdym uruchomieniu, było już ich około 5 - nie działa :D

w google znalazłem tylko tematy o tym, żeby dopisać jakąś linijkę we właściwościach skrótu, która miała ominąć to wyskakujące okienko, ale to też nic nie dało :D
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 09-06-2016, 07:44

Napisz na forum GOG'a, ew. ściągnij pirata :letssin: .
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89392
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 09-06-2016, 09:37

Przecież pirat zachowa się tak samo jak oryginał.
Obrazek

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 09-06-2016, 10:19

Tak średnio bym powiedział.
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89392
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: BugWie Gaming

Post autor: Ridż » 09-06-2016, 10:21

Escer pisze:Tak średnio bym powiedział.
Sugerujesz, że wrzucą coś innego niż instalkę z GoGa?
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95715
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1395

Re: BugWie Gaming

Post autor: Burak » 09-06-2016, 10:24

ż pisze:
Escer pisze:Tak średnio bym powiedział.
Sugerujesz, że wrzucą coś innego niż instalkę z GoGa?
Escer po instalacji gier z goga wrzuca jeszcze cracka.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 09-06-2016, 10:25

Może, nie chce mi się szukać.

Dodano: 09-06-2016, 10:27
Napewno gdzieś się znajdzie .iso + crack.

Dodano: 09-06-2016, 10:38
B pisze:
ż pisze:
Escer pisze:Tak średnio bym powiedział.
Sugerujesz, że wrzucą coś innego niż instalkę z GoGa?
Escer po instalacji gier z goga wrzuca jeszcze cracka.
phpBB [media]
Obrazek

In a game for eternal fame.

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: BugWie Gaming

Post autor: Dranz » 09-06-2016, 17:29

chłopaki, spekulacje mi nie pomogą :D
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8699
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: BugWie Gaming

Post autor: Escer » 12-06-2016, 12:46

Gram w Margonem, narazie zamknąłem tutorial.

Dodano: 12-06-2016, 12:48
Może jakiś bugwiak ze mną pogra?
Obrazek

In a game for eternal fame.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości