Gothic 5 nie powstanie.

Dyskusje na temat gier
TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12532
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 502

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: TwojStary » 20-10-2013, 19:34

Gówno mnie obchodzi USiA.
PO POLSKU BY SIĘ KURWA NAŁUCZYŁY
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: Ridż » 20-10-2013, 21:05

Plusem jest kuhwa to, że dali narzędzia modderskie i jest kilka modów wartych uwagi.
Obrazek

TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12532
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 502

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: TwojStary » 20-10-2013, 21:08

Morrowinda modowałem, a Gothica jedynie nazwę skrótu na pulpicie zmieniłem.
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: Burak » 20-10-2013, 21:11

Wszystko pobrane, zara instaluje :letssin:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12532
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 502

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: TwojStary » 20-10-2013, 21:18

Powiedz jak się bawisz.
Ostatnio zmieniony 20-10-2013, 21:19 przez TwojStary, łącznie zmieniany 2 razy.
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: Burak » 20-10-2013, 21:22

TwojStary pisze:Powiedz jak się bawisz.
Pobrało się, ale nie instaluje. Jeszcze zadanie trza zrobić. :(
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

TwojStary
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 12532
Rejestracja: 15-04-2013, 00:03
Lokalizacja: Ukryte
Beczki: 502

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: TwojStary » 20-10-2013, 21:28

Spiszesz jutro na WF.
Tato co robiłeś jak mnie nie było na świecie? byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
ZYCIE POWODUJE PALENIE I PICIE
MGTOW

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: Burak » 20-10-2013, 21:52

TwojStary pisze:Spiszesz jutro na WF.
Na WFie, to ja zrobię wykres na papierze milimetrowym.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

.::Misiek::.
User

Posty: 136
Rejestracja: 11-05-2014, 13:00
Beczki: 1

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: .::Misiek::. » 11-05-2014, 13:35

Marzy mi się mod do G2 łączący go z jedynką.
Zaczynamy grę od wydarzeń z G1, najlepiej rozszerzone o nowy content(może Mroczne Tajemnice albo Edycja Rozszerzona, albo jakiś ruski mod), a potem G2NK z Global Modem albo Returningiem. Tylko pewnie byłoby to pełne bugów :(
  • Joł joł nyga erpeka jotpe UMC UMC UMC
    podszywajo sie podszywacze jedne

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: Burak » 11-05-2014, 13:37

.::Misiek::. pisze:Marzy mi się mod do G2 łączący go z jedynką.
Zaczynamy grę od wydarzeń z G1, najlepiej rozszerzone o nowy content(może Mroczne Tajemnice albo Edycja Rozszerzona, albo jakiś ruski mod), a potem G2NK z Global Modem albo Returningiem. Tylko pewnie byłoby to pełne bugów :(
Zrób coś z proxy, bo polskich liter nie ogarnia.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: Ridż » 11-05-2014, 13:38

Mam fanów :letssin:
Obrazek

.::Misiek::.
User

Posty: 136
Rejestracja: 11-05-2014, 13:00
Beczki: 1

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: .::Misiek::. » 11-05-2014, 13:58

W G2 nie ma blokady FPSów. Zobaczy czy w ini nie ma jakiejś linijki tego dotyczącej.
  • Joł joł nyga erpeka jotpe UMC UMC UMC
    podszywajo sie podszywacze jedne

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: Ridż » 11-05-2014, 14:03

.::Misiek::. pisze:W G2 nie ma blokady FPSów. Zobaczy czy w ini nie ma jakiejś linijki tego dotyczącej.
Dokładnie. Sprawdź czy twoje proksi nie ma jakiejś linijki dotyczącej polskich znaków.
Obrazek

.::Misiek::.
User

Posty: 136
Rejestracja: 11-05-2014, 13:00
Beczki: 1

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: .::Misiek::. » 11-05-2014, 14:14

Jedyne warte uwagi to QuestPack 4 update 2 + Content Mod 2.6.2.
CM zawiera mod Konsekwencje, które zostały niedawno spolszczone.
ja.gram.pl/roben - polecam śledzić jeśli chodzi o mody do G3.
  • Joł joł nyga erpeka jotpe UMC UMC UMC
    podszywajo sie podszywacze jedne

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 34337
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 759

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: pawian » 11-05-2014, 16:48

Dwójka była przyjemna. Po trójce i czwórce w piątą cześć nawet nie chciałoby mi się grać :facepalm:
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Gothic 5 nie powstanie.

Post autor: Ridż » 11-05-2014, 17:49

pawian pisze:Dwójka była przyjemna. Po trójce i czwórce w piątą cześć nawet nie chciałoby mi się grać :facepalm:
no ale piątki nie będzie
jeśli już to rimejk jedynki
Trójka jest zjadliwa gdy masz zainstalowane
Community Patch 1.75
QuestPack 4 update 2
ContentMod 2.6.2 + Konsekwencje

Zmieszch bokuw i 4 z dodatkiem robione przez inne studio guwniaki zjebały no i co zrobisz
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości