Symulator kozy

Dyskusje na temat gier
Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16629
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Symulator kozy

Post autor: Otisek » 07-04-2014, 17:54

Obrazek

Myślałem, że widziałem już wszystko :|

Obrazek
Wymagania sprzętowe:
Core i5 2.0 GHz,
2 GB RAM,
karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 GTS lub lepsza),
2 GB HDD,
Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7/8
Obrazek

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: Symulator kozy

Post autor: Dranz » 07-04-2014, 17:54

Nie pójdzie mi :D
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Symulator kozy

Post autor: Ridż » 07-04-2014, 17:56

Obrazek

jesienno-zimowy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 38211
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 983

Re: Symulator kozy

Post autor: jesienno-zimowy » 07-04-2014, 17:56

a to nie było takiego tematu?
ja nie zagram bo mam szlaban na komputer

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16629
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Re: Symulator kozy

Post autor: Otisek » 07-04-2014, 17:57

A hoy :|
Obrazek

jesienno-zimowy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 38211
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 983

Re: Symulator kozy

Post autor: jesienno-zimowy » 07-04-2014, 17:58

no każdemu może się zdarzyć
żaden skandal, dziecka nie zrobiłeś

Dranz
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7224
Rejestracja: 27-01-2013, 20:33
Beczki: 320

Re: Symulator kozy

Post autor: Dranz » 07-04-2014, 18:04

zgłoś ktoś za dubla :D
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16629
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Re: Symulator kozy

Post autor: Otisek » 07-04-2014, 18:05

I co może warna jeszcze :wht:
Obrazek

jesienno-zimowy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 38211
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 983

Re: Symulator kozy

Post autor: jesienno-zimowy » 07-04-2014, 18:13

nie mogę zgłaszać postów bo wywala błond fchuj, ale Ridż pewnie moderatorom na PW napisze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 89305
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1055

Re: Symulator kozy

Post autor: Ridż » 07-04-2014, 18:16

Finczy pisze:nie mogę zgłaszać postów bo wywala błond fchuj, ale Ridż pewnie moderatorom na PW napisze
nie, modki sobie same sprawdzą
nie chce mi sie zgłasać nic
ps. pierłem se :qface:
Obrazek

jesienno-zimowy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 38211
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 983

Re: Symulator kozy

Post autor: jesienno-zimowy » 07-04-2014, 18:18

piszesz do mnie post i przy tym pierdzisz? brak kultury FOCH

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 95665
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1393

Re: Symulator kozy

Post autor: Burak » 07-04-2014, 19:44

Był już taki temat, nawet na pierwszej strone Games Cornera jest :facepalm:

Otis ty leniu...
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 16629
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 579

Re: Symulator kozy

Post autor: Otisek » 07-04-2014, 21:12

Burak pisze:Był już taki temat, nawet na pierwszej strone Games Cornera jest :facepalm:

Otis ty leniu...
No przepraszam :|
Obrazek

Dupcynger
Awatar użytkownika
User

Posty: 6
Rejestracja: 11-04-2014, 14:13

Re: Symulator kozy

Post autor: Dupcynger » 11-04-2014, 14:29

Ta gra jest genialna. Tak samo jak symulator czyszczenia kibli.

kupamen
User

Posty: 145
Rejestracja: 19-04-2013, 23:01

Re: Symulator kozy

Post autor: kupamen » 17-04-2014, 15:27

Nie widziałem bardziej pojebanej gry

mati
VIP

Posty: 1357
Rejestracja: 05-04-2014, 23:38
Lokalizacja: essex
Beczki: 22

Re: Symulator kozy

Post autor: mati » 21-04-2014, 13:49

Ja tez nie.

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości