Wiedźmin 3: Dziki Gon

Dyskusje na temat gier
Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 95410
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1130

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Ridż » 05-06-2014, 21:52

Nowy trejler
phpBB [youtube]
mam vibe i bounce

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99692
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1464

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Burak » 05-06-2014, 22:03

Skes w ubraniu :|

Mam nadzieje, że to tylko na potrzeby trailera.
Spoiler
Pokaż
Kolekcjonerka zamówiona (brat zamówił :czesc: )
Obrazek

Zendikar
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 7647
Rejestracja: 28-01-2013, 15:22
Beczki: 443

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Zendikar » 05-06-2014, 22:07

Kasiastego masz tego brata :|
Obrazek
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99692
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1464

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Burak » 05-06-2014, 22:08

Zendikar pisze:Kasiastego masz tego brata :|
Preorder opłaca się dopiero 3 tygodnie przed premierą, także pewnie cześć będzie ode mnie.
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 95410
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1130

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Ridż » 05-06-2014, 22:11

Spiracę i później kupię na promocji najwyżej. Nigdy nie kupiłem gry w dniu premiery.
Najdroższa jaką kupiłem to GTA VCS na PS2 w Empiku za 70zł :7:
mam vibe i bounce

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 21650
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 626

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Otisek » 05-06-2014, 22:14

Nie grałem :|
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 95410
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1130

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Ridż » 09-06-2014, 13:24

Będzie na linuksa

Kod: Zaznacz cały

http://pclab.pl/news58132.html
Oby to nie był "port" jak dwójka, a napisana w opengl gra
mam vibe i bounce

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99692
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1464

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Burak » 09-06-2014, 14:31

Ridż pisze:a napisana w opengl gra
Już to widzę xD
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 95410
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1130

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Ridż » 09-06-2014, 14:53

Ciekawe jak to jest z pierwszym Wieśkiem.
Ciekawe jak to będzie z Metro Redux, może na Windowsie też pod OpenGL będzie.
mam vibe i bounce

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99692
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1464

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Burak » 09-06-2014, 17:59

Ridż pisze:Ciekawe jak to będzie z Metro Redux, może na Windowsie też pod OpenGL będzie.
Co ten Ridż szalony xD
Obrazek

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 95410
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1130

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Ridż » 09-06-2014, 18:02

Burak pisze:
Ridż pisze:Ciekawe jak to będzie z Metro Redux, może na Windowsie też pod OpenGL będzie.
Co ten Ridż szalony xD
ALE CS1.6 to był tak zrobiony :(
DAJREKT IKS PONOĆ BLOKUJE MOC KART GRAFICZNYCH!!!11 Był taki njus na labie kiedyś. AMD tak uważa.
mam vibe i bounce

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 117490
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1111

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Tycior » 09-06-2014, 18:52

Ja przeszedłem jednykę 2x a dwójki za chuja nie mogę/nie chce się ... A teraz już 3 wychodzi :|

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 95410
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1130

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Ridż » 09-06-2014, 18:57

Jedynka właśnie mi się wywaliła xD

Dodano: 09 Cze 2014 20:02
phpBB [youtube]

Kilka minut temu było :P
mam vibe i bounce

Escer
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 8700
Rejestracja: 01-02-2013, 22:01
Lokalizacja: Nibylandia
Beczki: 208

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Escer » 10-06-2014, 18:33

phpBB [youtube]


phpBB [youtube]
Obrazek

In a game for eternal fame.

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 95410
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1130

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Ridż » 10-06-2014, 18:35

no przecież escer dałem gejplej
oba to jedno i to samo

Dodano: 10 Cze 2014 18:39
no dobra, jednak nie
fajtuje troche inaczej
mam vibe i bounce

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 95410
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1130

Re: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Post autor: Ridż » 10-06-2014, 22:57

NOWE HOT, jeszcze nie oglądałem
phpBB [youtube]
mam vibe i bounce

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości