Anime Club
Re: Anime Club
Ta dziewka, bajki nawet nie sprawdziłem.Ridż pisze:ta Horo czy polecana bajka?Burak pisze:To wygląda jak Adventure Time, czy inne Amherykańskia bajka, a nie anime...
jeśli to drugie to chyba TY.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Spice and wolfBurak pisze:Ta dziewka, bajki nawet nie sprawdziłem.Ridż pisze:ta Horo czy polecana bajka?Burak pisze:To wygląda jak Adventure Time, czy inne Amherykańskia bajka, a nie anime...
jeśli to drugie to chyba TY.
No chyba ty

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
http://vortex-scans.com/blog/projects/oniinyan/
dobre mangu, polecam
dobre mangu, polecam
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Dobre mangu to gou dere bishoujo nagihara soraRidż pisze:http://vortex-scans.com/blog/projects/oniinyan/
dobre mangu, polecam
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Ostatnio oglądałem taki tytuł jak: eve no jikan.
Całkiem ciekawy świat z androidami które są wykorzystywane ( o ile można to tak nazwać ) przez ludzi, czy to do prowadzenia domu, sprzątania, gotowania itd. aż po głupie trzymanie parasolki gdy pada deszcz
Bez żadnych super mega mocy, strzelania z palców czy z rzęs, rap z przekazem o tak powiem.
Całkiem ciekawy świat z androidami które są wykorzystywane ( o ile można to tak nazwać ) przez ludzi, czy to do prowadzenia domu, sprzątania, gotowania itd. aż po głupie trzymanie parasolki gdy pada deszcz

ChobitsFinczy pisze:Ostatnio oglądałem taki tytuł jak: eve no jikan.
Całkiem ciekawy świat z androidami które są wykorzystywane ( o ile można to tak nazwać ) przez ludzi, czy to do prowadzenia domu, sprzątania, gotowania itd. aż po głupie trzymanie parasolki gdy pada deszczBez żadnych super mega mocy, strzelania z palców czy z rzęs, rap z przekazem o tak powiem.

Obok Lucky Star, najlepszy Opening jaki widziałem

Zgadzam się.
Kreska się trochę zestarzała, ale nadal pamiętam jak Chi szła przez miasto krzycząc Pantsu, Pantsu
Metoda aktywacji była genialna
Kreska się trochę zestarzała, ale nadal pamiętam jak Chi szła przez miasto krzycząc Pantsu, Pantsu

Metoda aktywacji była genialna

-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Nom, oglądałeś?Otisek pisze:Musiał jej palce w pizdę włożyć żeby ją włączyć ?
Tak, a potem ta latała i krzyczała. Tylko osobnik, którego wybiorę będzie mnie mógł tam dotykaćOtisek pisze:Musiał jej palce w pizdę włożyć żeby ją włączyć ?

-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Z twojego filmiku wywnioskowałem.Burak pisze:Nom, oglądałeś?Otisek pisze:Musiał jej palce w pizdę włożyć żeby ją włączyć ?
Warte obejrzenia?
Jaki to gatunek?