moj rap
oceny ziomki bede raperem
Re: moj rap
Jesteś dziewczyną? Napisz do Ridża, może się numerami GG wymienicie 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Buryczawian
- Beczki: 188
krotki dis dla buraka pozdro burak moj ulubiencu
burak ty baranie ciagnik kurwo sanie w dupie masz kutasa to jest kurwa klasa mleko ugotuje to cie poczestuje...... dziekuje dziekuje nie bijcie braw
burak ty baranie ciagnik kurwo sanie w dupie masz kutasa to jest kurwa klasa mleko ugotuje to cie poczestuje...... dziekuje dziekuje nie bijcie braw
Ostatnio zmieniony 28-03-2014, 23:40 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 1 raz.
Najsłabszy tekst jak na raziemosznaIfaja pisze:krotki dis dla buraka pozdro burak moj ulubiencu

-
Buryczawian
Burak pisze:Najsłabszy tekst jak na raziemosznaIfaja pisze:krotki dis dla buraka pozdro burak moj ulubiencu
no wiem mowie ze leb mi sie przegrzal dzisiaj nie mam weny ni chuja wgl ale mowiel mze codziennie cos bedzie to tez cos dalem
wybaczcie pozdro
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
To też, ale słabe panczeOtisek pisze:Bo o tobieBurak pisze:Takich słabych nawet nie wrzucaj, bo są słabe.

-
Buryczawian
dobra ostatni na czesc buraka
burak kurwiszonie maly chujoczlonie trzymasz sie za ptaka ? z dupy leci sraka bedziesz mial buraka ..
zarty burak KC buraczku
burak kurwiszonie maly chujoczlonie trzymasz sie za ptaka ? z dupy leci sraka bedziesz mial buraka ..
zarty burak KC buraczku

Ostatnio zmieniony 28-03-2014, 23:19 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 1 raz.
Co za potrójny 
Klasyk wersy piszesz, trzeba je gdzieś zapisać. Ale faktem jest, że wcześniej byłeś w lepszej formie.

Klasyk wersy piszesz, trzeba je gdzieś zapisać. Ale faktem jest, że wcześniej byłeś w lepszej formie.
-
Buryczawian
no wiem ziomek stresujacy dzien mialem telewizor mnie wkurwil wgl mnie wkurwaialo wszytko rano komputer mnie wkurwaial potem tv aaa kurwa trza se browca walnoc i relaks i nie myslec o pisaniu bo takie jest prawo ulic raz piszesz raz pijesz jp na 50%
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
skończyłem ten rozdziałBurak pisze:Jesteś dziewczyną? Napisz do Ridża, może się numerami GG wymienicie
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Buryczawian
pawian mnie nie lubi bo go rapsem pojechalem a ze przekupil publike to twierdzili ze niby wygral
Dodano: 29 Mar 2014 22:10
jol jol siedze kurwa sam w domu nie mowie nic nikomu chuj wie co rapuje bo piwa nie tankuje chujowo sie czuje chyba zaraz wykituje tak ten weekend chujowo mija pierdolona w dupe zmija jol wstane z lozka sobie zaraz blanta zrobie piwko se wypije wy moje pizdroryje
pozdrawiam raper moszna
Dodano: 29 Mar 2014 22:10
jol jol siedze kurwa sam w domu nie mowie nic nikomu chuj wie co rapuje bo piwa nie tankuje chujowo sie czuje chyba zaraz wykituje tak ten weekend chujowo mija pierdolona w dupe zmija jol wstane z lozka sobie zaraz blanta zrobie piwko se wypije wy moje pizdroryje
pozdrawiam raper moszna
-
Buryczawian
chyba tak zmeczenie materialu ciagle zmeczony jestem w pracy po pracy jak spie tez czuje zmeczenie