W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Kącik dla fanów muzyki klasycznej/rapu etc.
Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 29280
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 695

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 17:47

No pochwalcie sie zdjecia mile widziane. Wiem że za glosniki w pc burka robią tylko sluchawki z dac :papa2:

Ja to mam kabel optyczny od pc do wzmacniacza.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Gówno

Posty: 131845
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1278

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 17:50

normalnie mam podłączony, zielonym kablem :papa2:

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 103085
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1252

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 19:12

ja mam podłączone w środku głośniki do płyty głównej
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
NARKOMANIA? NIE PRZEJDZIE.

Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 29280
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 695

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 19:33

Ridż pisze: ja mam podłączone w środku głośniki do płyty głównej
Jak to? :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 103085
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1252

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 19:34

Mam laptopa :qface:
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
NARKOMANIA? NIE PRZEJDZIE.

Otisek
Awatar użytkownika
Wizytówka

Posty: 29280
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Lokalizacja: Dozorca Buraków Polowych
Beczki: 695

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 19:37

Masz mnie :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
User

Posty: 103085
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1252

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 19:45

moje jest wygranko
To konto odgrywa wymyśloną postać. Wszystkie posty to fikcja literacka i przedstawiają wcześniej napisane scenariusze.
NARKOMANIA? NIE PRZEJDZIE.

Finczy
Awatar użytkownika
Super VIP

Posty: 43510
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1136

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Finczy » 22-11-2018, 00:02

JA TO MAM taki kabel ze złotym bolcem na końcu podłączony do karty dźwiękowej.

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 106854
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem
Beczki: 1595

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Burak » 22-11-2018, 13:17

Optycznie, najlepiej :papa:
Obrazek

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 39480
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 864

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: pawian » 02-12-2018, 01:10

Otisek pisze:
21-11-2018, 17:47
No pochwalcie sie zdjecia mile widziane. Wiem że za glosniki w pc burka robią tylko sluchawki z dac :papa2:

Ja to mam kabel optyczny od pc do wzmacniacza.
kablem
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 106854
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: panowie zycie jest przejebane ja juz nie mam sily zyc kurwa mam wyjebane na te zycie kurwa zjabelaem
Beczki: 1595

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Burak » 02-12-2018, 09:25

Toslink musztard race
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość