W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Kącik dla fanów muzyki klasycznej/rapu etc.
Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20805
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 17:47

No pochwalcie sie zdjecia mile widziane. Wiem że za glosniki w pc burka robią tylko sluchawki z dac :papa2:

Ja to mam kabel optyczny od pc do wzmacniacza.
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Tycior
Awatar użytkownika
Błazen

Posty: 116156
Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
Beczki: 1104

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Tycior » 21-11-2018, 17:50

normalnie mam podłączony, zielonym kablem :papa2:

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94576
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 19:12

ja mam podłączone w środku głośniki do płyty głównej
jestem retro jak gothic

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20805
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 19:33

Ridż pisze: ja mam podłączone w środku głośniki do płyty głównej
Jak to? :karol2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94576
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 19:34

Mam laptopa :qface:
jestem retro jak gothic

Otisek
Awatar użytkownika
Stara Gwardia

Posty: 20805
Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
Beczki: 620

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Otisek » 21-11-2018, 19:37

Masz mnie :papa2:
Chuj mnie boli co se napiszesz na forze

Ridż
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 94576
Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
Beczki: 1116

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Ridż » 21-11-2018, 19:45

moje jest wygranko
jestem retro jak gothic

Finczy
Super VIP

Posty: 40115
Rejestracja: 04-08-2013, 22:17
Beczki: 1033

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Finczy » 22-11-2018, 00:02

JA TO MAM taki kabel ze złotym bolcem na końcu podłączony do karty dźwiękowej.

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99088
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1452

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Burak » 22-11-2018, 13:17

Optycznie, najlepiej :papa:
Boli mnie co se napiszesz na forze

pawian
Awatar użytkownika
Moderator

Posty: 36730
Rejestracja: 05-11-2013, 17:01
Beczki: 796

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: pawian » 02-12-2018, 01:10

Otisek pisze:
21-11-2018, 17:47
No pochwalcie sie zdjecia mile widziane. Wiem że za glosniki w pc burka robią tylko sluchawki z dac :papa2:

Ja to mam kabel optyczny od pc do wzmacniacza.
kablem
Obrazek

Burak
Awatar użytkownika
Administrator

Posty: 99088
Rejestracja: 25-01-2013, 20:36
Lokalizacja: Dom
Beczki: 1452

W jaki sposób masz podłączony sygnał dźwiękowy?

Post autor: Burak » 02-12-2018, 09:25

Toslink musztard race
Boli mnie co se napiszesz na forze

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości