Kasztaniaki i Krecik <3
Masz wszystkie kanały nc+? Możesz nagrywać tak, żeby można było bez problemów odtwarzać na kompie? Masz WebUI dekodera, żeby ustawić nagrywanie bez potrzeby odpalania telewizora?Tycior pisze:A na chuj mnie wchodzić w spółke z jakimiś ruskami, jak mogę mieć legalnie ?
Mi nie żal tych 100PLN ... a skoro Wam żal to kradnijcie
Szarik zawsze na propsieRidż pisze:rozwiń kardszering
Coś drogo, u turka z Hamburga za 10 ojro są pełne pakiety na Astrze i Hotbirdzie (prócz HD w Sky Italia bo ostanio z tym problemy).Burak pisze:Wszystkie kanały od danego dostawcy, tzn. 20zł - masz wszystkie kanały nc+, kolejne 20zł - masz wszystkie kanały Cyfrowego Polsatu itd.
1.Mam wszystkie kanały + 500 rumuńsko zagranicznychBurak pisze:Masz wszystkie kanały nc+? Możesz nagrywać tak, żeby można było bez problemów odtwarzać na kompie? Masz WebUI dekodera, żeby ustawić nagrywanie bez potrzeby odpalania telewizora?Tycior pisze:A na chuj mnie wchodzić w spółke z jakimiś ruskami, jak mogę mieć legalnie ?
Mi nie żal tych 100PLN ... a skoro Wam żal to kradnijcie
Szybki i to w chujBurak pisze:Mam szybki internet i to mi wystarcza. Mogę sobie wybrać czy chce wersje reżyserską, kinową, z polskim lektorem, napisami czy bugwie jaką, a nie zostać zmuszonym przez dostawce do oglądania narzuconej wersji jakiegoś filmu.
Do tego nic za to nie dopłacam.
Dokładnie, polać mu za toBurak pisze:Mam szybki internet i to mi wystarcza. Mogę sobie wybrać czy chce wersje reżyserską, kinową, z polskim lektorem, napisami czy bugwie jaką, a nie zostać zmuszonym przez dostawce do oglądania narzuconej wersji jakiegoś filmu.
Do tego nic za to nie dopłacam.
1. Na chuj to. Wszystko mogę ściągnąć z internetu, a HBO to gówno, nic tam nie ma.Tycior pisze:1.Masz HBO GO ?
2.Masz Video on Demand ?
1. Nie, mogę to mieć za darmo,Tycior pisze:1.Masz HBO GO ?
2.Masz Video on Demand ?
55zł miesięcznie, a październiku światłowód 60/60 za 60złpawian pisze:Szybki i to w chuj
Ile płacisz miesięcznie Bureng?
Korewa, u mnie we wiosce mogę sobie pomarzyć o światłowodzieBurak pisze:55zł miesięcznie, a październiku światłowód 60/60 za 60złpawian pisze:Szybki i to w chuj
Fajnie maszBurak pisze:55zł miesięcznie, a październiku światłowód 60/60 za 60zł
No to nie wiesz nic drogi buraczku. W VoD mam wybór czy chce oglądać z polskim lektorem z mongolskim,chińskim czy też oryginalna wersja z napisami,taka magiaBurak pisze:Mogę sobie wybrać czy chce wersje reżyserską, kinową, z polskim lektorem, napisami czy bugwie jaką, a nie zostać zmuszonym przez dostawce do oglądania narzuconej wersji jakiegoś filmu.
jaki dostawca?Burak pisze:55zł miesięcznie, a październiku światłowód 60/60 za 60złpawian pisze:Szybki i to w chuj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości