"EeEeee kurwa kolejny temat z dupy "
Tylko to potrafisz robić cwelu... w necie udajesz kogoś a jesteś jednym z największych przegrywów. To co pisze i co robie na forum to zwykła beka,myślisz że serio jak pisze że sram to sram i się tym chwale... ridż pisał,że se wali i ok,ale oczywiście do mnie musisz się przypierdolić, bo musisz znaleźć sobie kogoś słabszego (w moim obecnym stanie,tak normalnie to bym Cię kurwo znalazł i nie będę udawał że sam,ale mam też kolegów i przemówił do rozsądku) i wywyższać się jaki to Ty jesteś super a ktoś jest zerem. Chuj Ci kurwiu pierdolony do moich okularów,jak zechce to mogę i maskę do nurkowania nosić na ryju a Tobie gówno do tego,bo nie jesteś ani mym kolegą ani żadnym ważnym człowiekiem w moim pojebanym życiu, żeby się przejmować opinią takiego zjebanego typa jak Ty. Mieli racje,że zbanowali Ci TS`a ,ale taki przegryw życiowy musiał wrócić,bo co by robil? Wieczne marszczenie freda już się znudziło a nic innego w życiu nie potrafisz robić.
Albo zaczniesz mnie traktować normalnie jak człowieka,albo wypierdalaj i nie mam zamiaru więcej z Tobą dyskutować.