Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Re: Nocne Pikacze
Bez jaj, chciałbym stracić pamięć i zacząć poznawać ten świat od nowa. Nic nie stracę bo nic nie mam xDDDD
Jednak trochę strach bo możliwe że stałbym się jakimś typowym człekiem który robi jakieś SELFIE albo inne gówna.
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Ale taki typowy ludek to sobie żyje fajnie i w ogóle.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Niech sobie żyje mnie to nie obchodzi. W moich oczach wygląda na typowego pizdusia albo totalnego typa ze wsi.
już bardziej chyba szanuję takiego typa ze wsi (nie patusa rapsera tylko zwykłego wieśniaka)Finczy pisze:Niech sobie żyje mnie to nie obchodzi. W moich oczach wygląda na typowego pizdusia albo totalnego typa ze wsi.

W sumie to nie ma znaczenia czy jesteś ze wsi, miasta czy nie wiadomo skąd, a czego się nauczysz z tego miejsca.
Jak zobaczę człowieka i poobserwuje go trochę to wiem jakim człowiekiem jest. Nigdy w życiu nie zobaczyłem człowieka który jest jakimś wyjątkiem i jest jakąś zagadką. Typowy schemat, typowy człowieczek, nuuuuddaaaaa...
Jak zobaczę człowieka i poobserwuje go trochę to wiem jakim człowiekiem jest. Nigdy w życiu nie zobaczyłem człowieka który jest jakimś wyjątkiem i jest jakąś zagadką. Typowy schemat, typowy człowieczek, nuuuuddaaaaa...
brak dranzera dziś 
siedzę do rana, może wbije pijany zendi
Dodano: 01 Lut 2015 03:05
jak na razie ani śladu zendiego

siedzę do rana, może wbije pijany zendi

Dodano: 01 Lut 2015 03:05
jak na razie ani śladu zendiego

I znowuuuuuuu jutro poniedziałek tydzieeeeń się zacznie czekając na weekend który jest nudny i chujowy oprócz upicia się.
-
usunięte konto
I poniedziałek fizyka
i wtorek egzamin z majzy
i środa egzamin z fizyki
i czwartek wolne
i piątek egzamin z ttc
ehh
i wtorek egzamin z majzy
i środa egzamin z fizyki
i czwartek wolne
i piątek egzamin z ttc
ehh
Ridż teraz niby ehh ale jak skończysz szkołę to będzie Ci tego brakowało, sprawdzone info 

-
usunięte konto
Brakuje mi teknikum. Teknikum najlepsze.Finczy pisze:Ridż teraz niby ehh ale jak skończysz szkołę to będzie Ci tego brakowało, sprawdzone info
Liceum ciekawe doświadczenie w moim życiuuuu. Chodzisz do szkoły rok i nawet nie zwracasz uwagi na pewną osobę. Przychodzą wakacje i szybko odchodzą, ale przychodzi fchuj dziwne uczucie do osoby na którą wcześniej nie zwracałeś uwagi. Potem wchodząc do szkoły widzisz jak sobie siedzi z chłopakiem, ehhh bugwiaki.
Jednak jak się uśmiechała w moją stronę to czułem mega siłę, teraz mi tego brak ale co zrobisz nie nie zrobisz.
Jednak jak się uśmiechała w moją stronę to czułem mega siłę, teraz mi tego brak ale co zrobisz nie nie zrobisz.
-
usunięte konto
Smutanie chuj i pedał.
Smutanie fajna sprawa, ale takie prawdziwe smutanie na kilka dni a nie na dzień bo chujowy dzień. Świat taki bardziej szary niż zazwyczaj i te dziwne uczucie w ciele jakbyś tyciorowej sraczki dostał. Raz takiego czegoś przeżyłem i Burak przyczynił się do tego smuteła booooooo zapoznał mnie z tym kawałkiem
https://www.youtube.com/watch?v=WTbVGPSBO6Y
dół mega
https://www.youtube.com/watch?v=WTbVGPSBO6Y
dół mega