Kącik kulinarny korner
Kącik kulinarny korner
Tak se od czasu do czasu gotuję także mogę na ten temat porozmawiać.
Ostatnio zacząłem eksperymentować z sałatkami i wiecie co?
wyszła mi zajebista
jak ktoś będzie zainteresowany tematem, to powiem jak ja zrobić, bo to proste i smaczne.
Ostatnio zacząłem eksperymentować z sałatkami i wiecie co?
wyszła mi zajebista
jak ktoś będzie zainteresowany tematem, to powiem jak ja zrobić, bo to proste i smaczne.
Re: Kącik kulinarny korner
Sałatka porowa*
i tak jest bardzo dobra, ale jak się wpierdoli za dużo, to mogą wystąpić problemy żołądkowe
i tak jest bardzo dobra, ale jak się wpierdoli za dużo, to mogą wystąpić problemy żołądkowe
Re: Kącik kulinarny korner
kurwa na opakowaniu?
Samemu robić cza kurwa robić. Tam trzeba przecież wygotowane pory mieć, a nie jakieś badziewie.
Surówki to może być starta marchew czy inne badziewie.
Samemu robić cza kurwa robić. Tam trzeba przecież wygotowane pory mieć, a nie jakieś badziewie.
Surówki to może być starta marchew czy inne badziewie.
Re: Kącik kulinarny korner
Nazwa robocza to kwas sałatkowy.
Ostatnio zmieniony 02-09-2015, 18:48 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.
In a game for eternal fame.
-
usunięte konto
- Posty: 120402
- Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
- Beczki: 1588
Re: Kącik kulinarny korner
ĆPANIE DLA PODLUDZI.Marta pisze:Jak chcesz wyrwać dziołche na sałatke to dodajesz GHB do całości.
Nie pozdrawiam.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Jestem Magiem
- Posty: 3001
- Rejestracja: 04-08-2015, 12:08
- Beczki: 35
Re: Kącik kulinarny korner
leń hereMarta pisze:kurwa na opakowaniu?
Samemu robić cza kurwa robić. Tam trzeba przecież wygotowane pory mieć, a nie jakieś badziewie.
Surówki to może być starta marchew czy inne badziewie.
-
usunięte konto
- Posty: 120402
- Rejestracja: 13-04-2013, 21:50
- Beczki: 1588
Re: Kącik kulinarny korner
To sobie przyćpaj.Czarodziej30LVL pisze:GBH propsuję.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Jestem Magiem
- Posty: 3001
- Rejestracja: 04-08-2015, 12:08
- Beczki: 35
Re: Kącik kulinarny korner
Kup 2 sosy różne do spaghetti, 0,5kg mielonego, makaron do spaghetti. Sosy zmieszaj, jak chcesz to dorzuć tam cebulko. Mielone przesmaż, dodaj sól i sporo papryki słodkiej, reszta przypraw wedle uznania, całość z sosem podgrzewamy w jednym garze. Mielone polecam odcedzić z tłuszczu, najlepiej smakuje wieprzowo-wołowe. Makaron ugotować. Podawać razem z sosem.
-
Jestem Magiem
- Posty: 3001
- Rejestracja: 04-08-2015, 12:08
- Beczki: 35
Re: Kącik kulinarny korner
Nie przepadam za szpinakiem, do tego wolę klasyczne dania, czytaj ziemniak/kasza, surówka oraz mięso.Marta pisze:Myślałem właśnie o spagetti, ale napoli z makaronem szpinakowym
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 69 gości