Islam - największe kurestwo współczesnego świata
chamstwa nie zniese
Re: Islam - największe kurestwo współczesnego świata
Post autor: ipman. » 09-01-2015, 20:40
Problem nie leży po stronie religii lecz po stronie ludzi w jakich rękach ona jest, a jak widzimy dziś jest w rękach oszołomów i dlatego dzieje się to co widać.
To samo można powiedzieć o innych religiach, żadna nie jest zła do czasu aż człowiek nie wykorzysta jej dla siebie przeciw innym.
Idź teraz do kościoła (tu w PL) i powiedz moherowi coś złego na temat kościoła / owej religii - już po tobie, gdyby owy moher miał AK'47 wyglądałoby zakończenie tak samo jak w rękach islamistów.
ipman.
-
Serious Man
- Beczki: 51
Post autor: Serious Man » 09-01-2015, 20:44
Nom fajniem. Ja miałem jak szedłem to kościoła to cały czas o polityce od probofa słyszałem i pierdolił . I jeszcze kurwa gada na tace mało dajo złodziej jebanyipman. pisze:Nie rozumiecie tego.
Problem nie leży po stronie religii lecz po stronie ludzi w jakich rękach ona jest, a jak widzimy dziś jest w rękach oszołomów i dlatego dzieje się to co widać.
To samo można powiedzieć o innych religiach, żadna nie jest zła do czasu aż człowiek nie wykorzysta jej dla siebie przeciw innym.
Idź teraz do kościoła (tu w PL) i powiedz moherowi coś złego na temat kościoła / owej religii - już po tobie, gdyby owy moher miał AK'47 wyglądałoby zakończenie tak samo jak w rękach islamistów.

Serious Man
Post autor: ipman. » 09-01-2015, 21:27
ipman.
-
Serious Man
- Beczki: 51
Post autor: Serious Man » 10-01-2015, 15:32

Serious Man
Post autor: cygan0 » 30-04-2015, 00:46
W 100% prawda.Wiekszość patrzy na religie jakby tylko to sie w zyciu liczyło,traktuja to czasami zbyt serio,każdy ma inny pogląd na ten swiat i może mieć swoja religie ale powinnien mieć trochę dystansu do swojej religi jak i zrozumiec kogos innego o innych poglądach.ipman. pisze:Nie rozumiecie tego.
Chrześcijanie też mordowali ludzi twierdząc żę byli kłamcami i mówili coś złego na temat ich wyznania.Coś pewnie popierdoliłem przy pisaniu ale chuj

cygan0
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 08-09-2015, 17:03
To nie to samo.ipman. pisze: Idź teraz do kościoła (tu w PL) i powiedz moherowi coś złego na temat kościoła / owej religii - już po tobie, gdyby owy moher miał AK'47 wyglądałoby zakończenie tak samo jak w rękach islamistów.
Ale z tego co pamiętam, to nie było migracji na inne tereny w celu zrobienia czystki innowierców.cygan0 pisze:Chrześcijanie też mordowali ludzi twierdząc żę byli kłamcami i mówili coś złego na temat ich wyznania.
Pierdolone brudasy wpierdalają się na nieswoje ziemie. Panie Putin, proszę rozjebać ISIS.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
-
Jestem Magiem
- Beczki: 35
Post autor: Jestem Magiem » 09-09-2015, 16:07
1. Zabrać wiernych z powrotem do europy.
2. Odbić ewentualnie Jerusalem, czyli coś co się chrześcijanom należało.
Jestem Magiem
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 09-09-2015, 16:14
Ale czy to jest przejmowanie całego świata pod swoją władzę?Czarodziej30LVL pisze:Przecież krucjaty miały na celu
1. Zabrać wiernych z powrotem do europy.
2. Odbić ewentualnie Jerusalem, czyli coś co się chrześcijanom należało.
usunięte konto
Post autor: chuj » 22-09-2015, 22:50
http://wpolityce.pl/swiat/266174-slowac ... -uchodzcow
Ayy lmao

chuj
-
usunięte konto
Post autor: usunięte konto » 22-09-2015, 22:52
usunięte konto
-
Jestem Magiem
- Beczki: 35
Post autor: Jestem Magiem » 22-09-2015, 22:56
Jestem Magiem
Jester
Tycior
Islam - największe kurestwo współczesnego świata
Post autor: Eternit » 13-11-2016, 20:31
Tak btw ciekawy funfact: jest pewna częśc tych darmozjebów która pochodzi z np Pakistanu, Afganistanu, Jemenu czy nawet głębszych krajów afrykańskich pokroju Etiopii. Ciekawe, nieprawdaż?

Eternit
pawian