dostał bana stosunkowo niedawno, ale skąd wiedziałeś że to on? :tycior:Ori pisze:Już wcześniej pisałeś że jestem niby "xXx", ale z błędu wyprowadzać Cię nie będę. Prawda jest taka że nie jestem zwykłym szarakiem na DW a to że masz bana wie każdy ogarnięty użytkownik DW.Ridż pisze:Ok, już wiem, że Ori to xXx.
Agresywny Adrien
Uwaga zły użytkownik
Re: Agresywny Adrien
Ostatnio zmieniony 16-02-2016, 14:33 przez pawian, łącznie zmieniany 1 raz.

O mój Boże, przecież to taka tajemnica ... w chuj normalnie ... ogarnij się zanim będziesz snuł swoje hipotezyRidż pisze:A skąd wiesz jakie mam konto

Pozdrawiam, Ori.
Ostatnio zmieniony 16-02-2016, 14:34 przez Ori, łącznie zmieniany 1 raz.
No tak, bo na DW nie można wysyłać PW, zdobywać informacji itd. itp. za górami i lasami(...). Są Boltexy i Zibixy89, nie Boltexy i Zibixy89, pozdrawiam, Ori. Więcej na ten temat się nie udzielam. Mam gdzieś czyjeś hipotezy że jestem "xXx".pawian pisze:czyli musiałeś tu być już wcześniej, inaczej nie wiedziałbyś że to on
Ridż ma obsesje na punkcie xXx, nie pytajcie skąd wiem.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Ważne, że nie wkurwia. Przyzwoity user jest on. Zakończmy już te zabawy w oskarżanie o multi.
Dziękuję, pozdrawiam.
Dziękuję, pozdrawiam.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
i chujOri pisze:No tak, bo na DW nie można wysyłać PW, zdobywać informacji itd. itp. za górami i lasami(...). Są Boltexy i Zibixy89, nie Boltexy i Zibixy89, pozdrawiam, Ori. Więcej na ten temat się nie udzielam. Mam gdzieś czyjeś hipotezy że jestem "xXx".pawian pisze:czyli musiałeś tu być już wcześniej, inaczej nie wiedziałbyś że to on
skąd w takim razie wiedziałeś kim jest ridż jeśli nie byłeś tutaj wcześniej?

A co tam się stało?Burak pisze:Ridż ma obsesje na punkcie xXx, nie pytajcie skąd wiem.
mieli dissa ze sobąOri pisze:A co tam się stało?Burak pisze:Ridż ma obsesje na punkcie xXx, nie pytajcie skąd wiem.

Heheszki, aż beczułke postawiłempebl pisze:Proszę się trzymać tematu agresji Adriana.

-
usunięte konto
Adrian teraz ćpa i naćpiewa dzieci do tego 

znając jego to tylko pierdoli, to w końcu ten słynny największy tryhard bugwieRidż pisze:Adrian teraz ćpa i naćpiewa dzieci do tego

-
usunięte konto
Nie wiem, wysłał mi zdjęcie woreczka z tym zielonym gównem. Chyba mam skrena.pawian pisze:znając jego to tylko pierdoli, to w końcu ten słynny największy tryhard bugwieRidż pisze:Adrian teraz ćpa i naćpiewa dzieci do tego
dziwi mnie że jeszcze nikt go na bagiety nie podpierdoliłRidż pisze:Nie wiem, wysłał mi zdjęcie woreczka z tym zielonym gównem. Chyba mam skrena.pawian pisze:znając jego to tylko pierdoli, to w końcu ten słynny największy tryhard bugwieRidż pisze:Adrian teraz ćpa i naćpiewa dzieci do tego
nk zniszczy mu życie