Ogólny sranie Corner
Re: Ogólny sranie Corner
To gdzie srales? Do wiadra?Lucyfer pisze:U mnie też tak byłoPrzez 3 dnie nie można było srać ani szczać.
Przez trzy dni nie srałem.Finczy pisze:To gdzie srales? Do wiadra?Lucyfer pisze:U mnie też tak byłoPrzez 3 dnie nie można było srać ani szczać.
Nogawką pewnie wylatywało i nie wyczułeś.Lucyfer pisze:Przez trzy dni nie srałem.
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Kurwa srac mi sie chce a co chwila ktos po klucze przychodzi i na razie nie ma jak -.-
Gowno swietego ojca
Foszki tak mają że srają do spodniLucyfer pisze:Przez trzy dni nie srałem.

Dzisiaj takie bączury jajeczne puszczam, że aż oczy mi łzawią.
Ostatnio zmieniony 02-03-2016, 22:32 przez chuj, łącznie zmieniany 2 razy.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Nie dziękuj.
Siarkowodór powstaje w niewielkich ilościach w przewodzie pokarmowym w wyniku rozkładu białek zawierających siarkę i jest jedną z przyczyn nieprzyjemnego zapachu gazów jelitowych.
Siarkowodór powstaje w niewielkich ilościach w przewodzie pokarmowym w wyniku rozkładu białek zawierających siarkę i jest jedną z przyczyn nieprzyjemnego zapachu gazów jelitowych.
o kurwencka mac, co sie wczoraj odjebalo
około 21.00 zachcialo mi sie srac, ale mysle chuj, rano se pojde i poszedlem spac o 23.00
około 4.00 sie budze a tu guwno z dupy wylazi i baki ida.... szybko do kibla, sciagam majty a tam.... cos mokrego ale to chyba dupa mi sie spocila.
Nie zdazylem usiasc i jeb jak z armaty guwno wylecialo, mysle sraka,ale chuj patrze a tam kloc twardy.
ehh straszna to noc byla.
około 21.00 zachcialo mi sie srac, ale mysle chuj, rano se pojde i poszedlem spac o 23.00
około 4.00 sie budze a tu guwno z dupy wylazi i baki ida.... szybko do kibla, sciagam majty a tam.... cos mokrego ale to chyba dupa mi sie spocila.
Nie zdazylem usiasc i jeb jak z armaty guwno wylecialo, mysle sraka,ale chuj patrze a tam kloc twardy.
ehh straszna to noc byla.
Ostatnio zmieniony 05-03-2016, 00:56 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Też lubicie puszczać bąki w rytm muzyki?
Ja na przykład jak słucham hip hłopa i czuje że idzie pierd, to czekam na kicka i puszczam bąka razem z kickiem.
Ja na przykład jak słucham hip hłopa i czuje że idzie pierd, to czekam na kicka i puszczam bąka razem z kickiem.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ