Co tam ludy?
Co tam ludy?
No czółem, zakładam temat bo nikogo nie ma o tej porze, beka w chuj
Pozdrawiam.
14/88
Pozdrawiam.
14/88
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Re: Co tam ludy?
No chyba znowuś najebany
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
-
usunięte konto
- Beczki: 1607
co, zazdrościsz młody?mikis314 pisze:On całe życieZendikar pisze:No chyba znowuś najebany
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Dobra vixa bez krucyfixa
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Ostrzeżeń: 1/6mikis314 pisze:On całe życieZendikar pisze:No chyba znowuś najebany
Przypadek? NIE SONDZE. ON JUZ WIEDZIAL I WZIAL SOBIE 6 WARNÓW MAX, jak dla mnie typek do sprawdzenia, mozliwe ze przesiaduje na multi i nabija sobie plusy i beczki.
PO TYLU STRATACH TAKTYKA FRONTALNY ATAK ziom.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Wkurwiają mnie te brudne spasione samary co to jedna z drugą założy zjebane leginsy w panterkę, że jak się spojrzy to aż zagina się umysłowa czasoprzestrzeń. Naciągną to gówno na nogi, tonę tapety na ryj, pod wargą równie zjebanego kolczyka wsadzi, co wygląda jakby jej kleszcz na pysku usiadł, a żeby tego było mało zero kurwa jakiegokolwiek dystansu do siebie tylko się uważają za rękę boga. Jak je widzę to jestem za wprowadzeniem gestapowskich metod z powrotem.
Chaotycznie, bo mam taki dzień.
Chaotycznie, bo mam taki dzień.
Ty rzeczywiscie jestes popierdolony, leginsy sa zajebiste
ZAPRASZAM:
http://www.bugwie.com/viewtopic.php?p=30742#30742
ZAPRASZAM:
http://www.bugwie.com/viewtopic.php?p=30742#30742
TY CHYBA JESTEŚ POPIERDOLONY.
Jak przychodzi co do czego, to żadna Ci się nie podoba, a teraz nawet na spasionej samarze?
JEGO LINK TO PUŁAPKA.
Jak przychodzi co do czego, to żadna Ci się nie podoba, a teraz nawet na spasionej samarze?
JEGO LINK TO PUŁAPKA.
po pierwszym zdaniu sądziłem, że chodzi Tobie ogólnie o laski co noszą leginsy, nie chciało mi się czytać do końca, za długie, z resztą cały czas pizgasz jakieś długie rozkminy.
RACZEJ JEGO TEMAD TO PUAŁAPUKA.
RACZEJ JEGO TEMAD TO PUAŁAPUKA.
Ja pierdolę.mikis314 pisze:nie chciało mi się czytać do końca, za długie, z resztą cały czas pizgasz jakieś długie rozkminy.
Legginsy dobre so, co chcesz, dobrze wysmuklaja nurzki, a jeszcze jak te czarne lateksowe zalozy to juz wogole
Czytanie ze zrozumieniem. To było w gimnazjum
Chociaż Ty Kałach przeczytaj to uważnie.
Chociaż Ty Kałach przeczytaj to uważnie.
Nic dodać, nic ująć.Rockefeller pisze:Ja pierdolę.
Odnosząc się do tego co napisałeś wyżej, to 100% racji - większość panien ma o sobie zbyt wysokie mniemanie i ego większe od lotniska Okęcie. Nie wiem skąd to się bierze, podejrzewam że telewizja i fb mają w tym swoją zasługę. A od bezstresowego wychowania ludziom się w głowach pierdoli.
Btw, latexowe legginsy zawsze spoko