Po tym jak zostałem ostatnio potraktowany w uwagach stwierdziłem, że przegioleś.Burak pisze:Dzięki za brak pozdrówekAmmo pisze:
Nie pozdrawiam.
Ammo
Post autor: TwojStary » 25-08-2013, 22:50
TwojStary
Post autor: chuj » 25-08-2013, 22:51
Chciałeś odpowiedzi bez spamu, to ją dostałeś. O co chodzi?Ammo pisze:Po tym jak zostałem ostatnio potraktowany w uwagach stwierdziłem, że przegioleś.Burak pisze:Dzięki za brak pozdrówekAmmo pisze:
Nie pozdrawiam.
chuj
TwojStary
Post autor: Ammo » 25-08-2013, 23:01
Burak pisze:Chciałeś odpowiedzi bez spamu, to ją dostałeś. O co chodzi?
To ma być odpowiedź na poziomie ? Człowiek się stara aby pomóc ulepszyć forum, żeby jakoś fajnie to wszystko funkcjonowało, poświęca swój czas na to, a na końcu zostaje potraktowany jak śmieć. Miałem (a w zasadzie mam) jeszcze sporo fajnych pomysłów, ale skoro ekipa ma na to wyjebane, to dlaczego ja mam się produkować i starać, skoro wy to pierdolicie ?Burak pisze:Okej, wracam do tematu:
Pomarzyć zawsze można. Pozdrawiam.
Ammo
chuj
Ammo
Post autor: chuj » 25-08-2013, 23:11
Wiadomo, że przez PA da się naprawić błędy oraz dodać nowe opcje na forum.Ammo pisze:Bo niby tez masz jakieś tam prawa admina, wydawało mi się, że zależy Ci na rozwoju forum, ale się widocznie pomyliłem.
chuj
Post autor: Logorey Ciposok » 25-08-2013, 23:14
Logorey Ciposok
Post autor: Ammo » 25-08-2013, 23:18
Przez PA jest dostep do MySQL, brakuje tylko FTP. Gdybys zagadał z adminem to pewnie byś go dostał.Burak pisze:Wiadomo, że przez PA da się naprawić błędy oraz dodać nowe opcje na forum.
Ammo
Post autor: Logorey Ciposok » 25-08-2013, 23:23
Logorey Ciposok
Post autor: TwojStary » 25-08-2013, 23:23
Shakierujemy foruma i wprowadzimy zmiany/udogodnienia, zniwelujemy niedociągnięcia.Ammo pisze:Bo niby tez masz jakieś tam prawa admina, wydawało mi się, że zależy Ci na rozwoju forum, ale się widocznie pomyliłem.
TwojStary
Post autor: Ammo » 25-08-2013, 23:29
Może i ktoś inny też chce zmian - ale w tym kierunku nie jest robione absolutnie nic. Fajnie jest sobie pogadać, ale trzeba coś zrobić to nagle wszyscy spierdalają i nie mają czasu. Taka prawda.Otisek pisze:Ammo przykro ze tak uwazasz ty jako jedyny chciales jakis sensownych zmian
Ammo
Post autor: chuj » 25-08-2013, 23:33
Ano jest. Dla squalla, ja mam dostęp zabroniony.Ammo pisze:Przez PA jest dostep do MySQL, brakuje tylko FTP. Gdybys zagadał z adminem to pewnie byś go dostał.Burak pisze:Wiadomo, że przez PA da się naprawić błędy oraz dodać nowe opcje na forum.
chuj
Ammo
Post autor: chuj » 25-08-2013, 23:45
Ammo pisze:Każda wymówka jest dobra, gdybyś chciał to byś sobie ten dostęp załatwił.
Z mojej strony EOT, wyjebane mam.
Mam się na maila squallowi dobijać, czy co?Ostatnia wizyta: 20-08-2013, 00:10
chuj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości