kulinarny buryczawian
-
Buryczawian
- Posty: 15649
- Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
- Beczki: 188
-
Rzodkiewka
- Posty: 179628
- Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
- Beczki: 1902
-
Buryczawian
- Posty: 15649
- Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
- Beczki: 188
kulinarny buryczawian
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Rzodkiewka
- Posty: 179628
- Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
- Beczki: 1902
-
Buryczawian
- Posty: 15649
- Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
- Beczki: 188
-
Rzodkiewka
- Posty: 179628
- Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
- Beczki: 1902
-
Buryczawian
- Posty: 15649
- Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
- Beczki: 188
kulinarny buryczawian
no domowe domowe bo moge kcal policzyc latwo i lepsze od tego ciapackiego gowna
-
Buryczawian
- Posty: 15649
- Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
- Beczki: 188
kulinarny buryczawian
nie wiem nie jadlem polskiego kebsa z 9 lat tzn poza tym polskim w uk
Ostatnio zmieniony 23-10-2020, 18:43 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Rzodkiewka
- Posty: 179628
- Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
- Beczki: 1902
-
Buryczawian
- Posty: 15649
- Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
- Beczki: 188
-
Rzodkiewka
- Posty: 179628
- Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
- Beczki: 1902
kulinarny buryczawian
nie, serio był chujowy, mięso żylaste aż się ciągnęło i to nie była baranina ani wołowina, chuj wie co to było
do tego kapusty napierdolone fest
do tego kapusty napierdolone fest
-
Buryczawian
- Posty: 15649
- Rejestracja: 26-03-2014, 21:31
- Beczki: 188
-
Jarosław Kaczyński
- Posty: 46363
- Rejestracja: 30-01-2013, 20:35
- Lokalizacja: Król Oposów
- Beczki: 879
- Kontakt:
-
Rzodkiewka
- Posty: 179628
- Rejestracja: 15-12-2013, 00:14
- Beczki: 1902
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości