A cold boot mnie nie straszny

Podwójne szyfrowanie?asd pisze:Samemu AESowi nie ufam, bo jest wspierany przez USA
A cold boot mnie nie straszny
Wydaje mi się, że TrueCrypt chroni dane, a nie to co przesyłam do internetu, ale co ja tam wiem...Ridż pisze:boisz się i nie dajesz aesa bo nsa, a kuhwa używasz windowsa. paradoks, pozdrawiam
A po to, ze jak np psy Cie dupna z towarem na miescie (nie daj borze), to standardowo wpadaja na przetrzepanie chaty, gdy nic nie znajda to moga sie zainteresowac kompem. A jak nie masz nic pirackiego na plytkach (tylko na dysku), to mowisz 'nie wiem, nie znam sie' i chuja moga zrobic, wezma dysk a po paru(nastu) miesiacach oddadza w nienaruszonym stanie.Rockefeller pisze:I dalej pytam: na choy?
Oczywiście maile?Ridż pisze:nie wiesz co windows czyta
Nie ma co ufać BitLockerom, DC, etc.Ammo pisze:A po to, ze jak np psy Cie dupna z towarem na miescie (nie daj borze), to standardowo wpadaja na przetrzepanie chaty, gdy nic nie znajda to moga sie zainteresowac kompem. A jak nie masz nic pirackiego na plytkach (tylko na dysku), to mowisz 'nie wiem, nie znam sie' i chuja moga zrobic, wezma dysk a po paru(nastu) miesiacach oddadza w nienaruszonym stanie.Rockefeller pisze:I dalej pytam: na choy?
Mame przyjdzie zawołać mnie na obiad i chuj szczeli moje chińskie bajkiCodi pisze:Zamontujcie sobie czujnik, że jak się drzwi otworzą to z automatu się włącza. Gorzej jak zapomnisz i pobiegniesz do kibla.
Bez przesady, mi 3 razy wjechali na kwadrat i ani razu nie zainteresowali sie niczym tylko znalezieniem jakiegos ziolka.Ammo pisze:A po to, ze jak np psy Cie dupna z towarem na miescie (nie daj borze), to standardowo wpadaja na przetrzepanie chaty, gdy nic nie znajda to moga sie zainteresowac kompem. A jak nie masz nic pirackiego na plytkach (tylko na dysku), to mowisz 'nie wiem, nie znam sie' i chuja moga zrobic, wezma dysk a po paru(nastu) miesiacach oddadza w nienaruszonym stanie.Rockefeller pisze:I dalej pytam: na choy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości