Nienawiść do warszawy
Burak
Re: Nienawiść do warszawy
Post autor: Death » 16-07-2013, 09:22
Marta pisze:Czemu to miasto jest tak nienawidzone?
Ludzie mówią, że tylko gorzej jest w Sosnowcu.
Jakie wy macie o tym zdanie?
bo to zlepek

Death
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 16-07-2013, 10:35
SATAN też ma rację.
Also świadomość, że jestem w tym samym mieście co buraki z wiejskiej również ma znaczenie.
Już wolę Biedastok w którym nigdy nie byłem

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
Dranz
Post autor: Zendikar » 16-07-2013, 10:47

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Zendikar
Post autor: Dranz » 16-07-2013, 10:51
Witamy Ciebie ja tu jestem teraz Panem,
Warszawa tak jest mała mieścina,
Lecz jedno jest pewne tu talenty się odkrywa,
Każdego dnia, już od rana płynie praca,
W każdym małym studiu przesiaduje małolata,
Od dziecka marzyłem dorównać swojej rodzinie,
teraz mam na to sposób, bo się w rapie zatraciłem,
Tak będę to robił satysfakcja z tego płynie
Tak będę to robił dopóki mój świat nie zginie
Chcesz coś powiedzieć posłucham tego tak
Już nic mnie nie zrazi zapamiętaj ten świat ,
Wszyscy mnie podziwiają spójrz w lewo popatrz w prawo
Wszyscy dopingują bo chcą słuchać tego w radio
Nie boję się krytyki bo to piszą heretycy
Nie znają muzyków nic nie wiedzą o muzyce.
Dranz
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Post autor: Kalasznikow » 16-07-2013, 14:41
inna sprawa ze takie buraczki (bez urazy Kobra) przyjezdzaja tu, osiedlaja sie i nabieraja jakis manier ktorych warszawiacy za grosz nie maja, a pozniej przez takich skurwysynow miasto ma taka a nie inna opinie, bo jakas rura 100 kilometrow od warszawy przyjechala se pomieszkala z rok dwa i ona wielka warszawianka jest, kurwa a gowno jebane, rodowitym warszawiakiem to jestem JA, dwoch moich dziadkow przezylo obie wojny swiatowe, w powstaniu zginal krewny z rodziny, do tegho z tym samym nazwiskiem co ja mam, moja rodzina miala 3 sklepy na wilanowie ale ruscy i hitlerowcy rozjebali je w drobny mak, wierc kurwa NIE POZWOLE ZLEGO SLOWA POWIEDZIEC NA TO MIASTO.
MIESZKASZ SE GDZIES NA SLUNSKU, W BYTOMIU, W NOWOZNICKIM KRAKOWIE, W JEBANEJ GDYNI, MIESZKAJ KURWA SOBIE, ALE CHUJ CI DO INNYCH MIAST BO JAK MOWILEM MOGE ZARAZ SIE NIE POCHLEBNIE ZACZAC WYRAZAC O POLOWIE MIAST W TYM JEBANYM PANSTWIE, ALE JAK MOWILEM RAP MA LACZYC A NIE DZIELIC.
A tak na marginesie:
LEGIA WARSZAWA I ZAGLEBIE SOSNOWIEC!!!!
Kalasznikow
Post autor: TwojStary » 16-07-2013, 14:50

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Post autor: Kalasznikow » 16-07-2013, 14:52
Kalasznikow
TwojStary
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 16-07-2013, 15:13
TERAZ ERPEKA CIEMNA STREFA ŻADNE DICHO....Kalasznikow pisze:Pierdolnelo was wszystkich na te pierdolone ryje,warszawa po wojnie byla przynajmniej w 90% warszawska, zniszczone mury i nie tylko przez tych jebanych hitlerowcow odnawiali WARSZAWIACY a nie jakies przyjezdne przybledy, poza tym tak tego miasta nienawidza bo najbardziej oberwalo, a w ogole to w pozniejszych latach najechaly sie jebane sloiki, sorry, wychiowalem sie w tym miescie od 1 roku zycia i nie dam nikomu obrazac tego miasta, wiec kurwa uwazac sobie na slowa bo ja nie obrazam innych miast a moglbym zaraz sie wyrazic o krakowie, gdyni, poznaniu, bytomiu itp, ale rap ma laczyc a nie dzielic, nie wazne z jakiego miasta pochodzi.
inna sprawa ze takie buraczki (bez urazy Kobra) przyjezdzaja tu, osiedlaja sie i nabieraja jakis manier ktorych warszawiacy za grosz nie maja, a pozniej przez takich skurwysynow miasto ma taka a nie inna opinie, bo jakas rura 100 kilometrow od warszawy przyjechala se pomieszkala z rok dwa i ona wielka warszawianka jest, kurwa a gowno jebane, rodowitym warszawiakiem to jestem JA, dwoch moich dziadkow przezylo obie wojny swiatowe, w powstaniu zginal krewny z rodziny, do tegho z tym samym nazwiskiem co ja mam, moja rodzina miala 3 sklepy na wilanowie ale ruscy i hitlerowcy rozjebali je w drobny mak, wierc kurwa NIE POZWOLE ZLEGO SLOWA POWIEDZIEC NA TO MIASTO.
MIESZKASZ SE GDZIES NA SLUNSKU, W BYTOMIU, W NOWOZNICKIM KRAKOWIE, W JEBANEJ GDYNI, MIESZKAJ KURWA SOBIE, ALE CHUJ CI DO INNYCH MIAST BO JAK MOWILEM MOGE ZARAZ SIE NIE POCHLEBNIE ZACZAC WYRAZAC O POLOWIE MIAST W TYM JEBANYM PANSTWIE, ALE JAK MOWILEM RAP MA LACZYC A NIE DZIELIC.
A tak na marginesie:
LEGIA WARSZAWA I ZAGLEBIE SOSNOWIEC!!!!
Ej ej, ale tu nie ma nic o rapsach
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Post autor: Kalasznikow » 16-07-2013, 15:20
gdyby trzeba byhlo chwycilbym teraz tak samo za karabin i poszedl za to miasto i kraj walczyc jak walczyli moj przodkowie, bo oni walczyli za to zebysmy my mogli zyc w spokoju i dostatku, a ze mamy tak skurwialy rzad a nie inny to juz sami badzcie sobie winni wybierajac tych skurwysynow.
Kalasznikow
Death
-
derazowski
- Beczki: 17
Post autor: derazowski » 17-07-2013, 18:37
nie ma to jak zycie na wsi
Disco Polo od zawsze na propsie w mym sercu.
derazowski
Post autor: Diabeł » 17-07-2013, 20:03
Taaaaaa odnawiali... Poczytaj książki historyczne, to naprawde nie boli. Ludzie byli zmuszani do pracy przy odgruzowywaniu stolicy (przywozili ich z każdego zakątka kraju), nierzadko pracowali ramie w ramie z niemieckimi jeńcami (przeciw którym, kilka miesięcy wcześniej wojowali).Kalasznikow pisze:Pierdolnelo was wszystkich na te pierdolone ryje,warszawa po wojnie byla przynajmniej w 90% warszawska, zniszczone mury i nie tylko przez tych jebanych hitlerowcow odnawiali WARSZAWIACY a nie jakies przyjezdne przybledy
Niedaleko mojego domu (mieszkam blisko przedwojennej granicy polsko-niemieckiej) był piękny pałac z XVII lub XVIII w. Jakimś cudem pozostał nienaruszony przez całą wojnę ale później przyjechał jakiś kacyk z partii (oczywiście z Wawy) i kazał go rozebrać, ponieważ nie pasował do chłopskiego pochodzenia ich partii (a sami byli jebanymi burżujami). Cegły, dachówki oraz cała konstrukcja drewniana, miała zostać przewieziona do stolicy.
A całe wyposażenie (meble, łóżka itd) zostało przewiezione do Lublina (centrum partii w tamtym czasie) ,a pożniej do Wawy (po odbudowaniu).
Podsumowując: Nie pierdol że sami Warszawiacy odbudowali swoje miasto. Cała polska się na Was złożyła. Poza tym widzicie tylko własne miasto, a na reszte kraju patrzycie z góry. Nie pozdrawiam bo się wkurwiłem.
Diabeł
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Post autor: Kalasznikow » 18-07-2013, 08:41
Mozna tak wymieniac bez konca.
Ja nie psiocze na inne miasta, bo generalnie mowiac mam to w dupie, jedyne co to patrz punkt o robocie, ale warszawe zawsze sie obrazalo, dla zasady. Bo to jest takie cool, bo warszawa to syf i masa tepych zarzutow wyjetych prosto z dupy nijak sie majacych do rzeczywistosci.
Kalasznikow