a ty kurwa nie pajacuj bo ci żonka szlaban da na internet

Post autor: Tycior » 26-02-2022, 19:02
a ty kurwa nie pajacuj bo ci żonka szlaban da na internet
Tycior
Post autor: Logorey Ciposok » 26-02-2022, 19:49
Jesteś nieudacznikiem który myśli że wie coś o innychTycior pisze: ↑26-02-2022, 19:02a ty kurwa nie pajacuj bo ci żonka szlaban da na internetchuja wiesz i chuja jesteś wart, więc zamknij tą pizde i jedź cysterną, bo nawet w UK nie byłeś w stanie żyć tylko wróciłeś i zgrywasz chuj wie kogo
dupa cie boli szmaciarzu jebany, dawaj przyjeżdżaj do mnie i w końcu wyjaśnimy to a nie farmazony przez monitor piszesz kurwo jebana, pluje ci na morde śmieciu
Logorey Ciposok
Post autor: Tycior » 26-02-2022, 20:35
Tycior
Post autor: Logorey Ciposok » 26-02-2022, 20:49
Logorey Ciposok
Post autor: Tycior » 26-02-2022, 20:56
ten nieudacznik za to, że jest w domu, który dostaje na mame 2k miesięcznie (wygoogluj se świadczenie pielęgnacyjne) nie bierze z tego ani 1PLN co pokrywa koszty jedzenie czy dokładania sie do rachunków z nadwyżką
to co odkładam to renta, która mi się należy i nie biorę jej na lewo jak niektórzy
Wyjebali mnie z pracy w grudniu a wyprowadziłem się w końcówce marca, bo miałem dość imprez i ogólnie mieszkania z nimi
Powtarzasz się, chyba argumenty z pizdy się kończą
Tycior
Logorey Ciposok
Post autor: Tycior » 26-02-2022, 21:02
Tycior
Post autor: Logorey Ciposok » 26-02-2022, 21:08
Logorey Ciposok
Post autor: Tycior » 26-02-2022, 21:47
peewnie, ty w mojej sytuacji bys pierdolił zasiłki
za porównywanie mnie do ciapaków mela na ryj pierdolony cwelu
czekaj, to twoje prywatne forum czy co?
to samo tyczy sie ciebie
Tycior
Post autor: Logorey Ciposok » 26-02-2022, 21:57
Ale to ty przypierdalasz się z dupy a jak do Ciebie się przyjebac to mało się nie zesrasz.
Logorey Ciposok
Wycior
Don Tusk
Logorey Ciposok
Don Tusk
Post autor: Buryczawian » 27-02-2022, 11:33
Ja tam wojny nie szukam ale Tycior ma to w sobie ze lubi wyzywać innych żeby się lepiej poczućPycior pisze: ↑26-02-2022, 19:49Jesteś nieudacznikiem który myśli że wie coś o innychTycior pisze: ↑26-02-2022, 19:02a ty kurwa nie pajacuj bo ci żonka szlaban da na internetchuja wiesz i chuja jesteś wart, więc zamknij tą pizde i jedź cysterną, bo nawet w UK nie byłeś w stanie żyć tylko wróciłeś i zgrywasz chuj wie kogo
dupa cie boli szmaciarzu jebany, dawaj przyjeżdżaj do mnie i w końcu wyjaśnimy to a nie farmazony przez monitor piszesz kurwo jebana, pluje ci na morde śmieciu
czemu taki cudownie wykrztałcony człowiek musiał sprzedawać lewe klucze na allegro żeby zarobić na stare bmw i tak mu nie starczyło i tatuś z mamusia musiał dołożyć.
Ja w UK żyłem na studio flatach zawsze sam nigdy z kimś i mnie stać było a ciebie biedaku nie było stać wynająć mieszkania w jakimś zawszonej białej
A i nadal bede jeździł cysterna będąc codziennie w domu i zarabiając więcej niż twój stary szczący na koło i śpiący w budzie na europie.
Już uważaj że będę jeździł żeby wyjaśniać jakiegos nieudacznika z zalesia XD
Buryczawian
Post autor: Tycior » 27-02-2022, 12:19
Tycior
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości