a ty kurwa nie pajacuj bo ci żonka szlaban da na internet

a ty kurwa nie pajacuj bo ci żonka szlaban da na internet
Jesteś nieudacznikiem który myśli że wie coś o innychTycior pisze: ↑26-02-2022, 19:02a ty kurwa nie pajacuj bo ci żonka szlaban da na internetchuja wiesz i chuja jesteś wart, więc zamknij tą pizde i jedź cysterną, bo nawet w UK nie byłeś w stanie żyć tylko wróciłeś i zgrywasz chuj wie kogo
dupa cie boli szmaciarzu jebany, dawaj przyjeżdżaj do mnie i w końcu wyjaśnimy to a nie farmazony przez monitor piszesz kurwo jebana, pluje ci na morde śmieciu
ten nieudacznik za to, że jest w domu, który dostaje na mame 2k miesięcznie (wygoogluj se świadczenie pielęgnacyjne) nie bierze z tego ani 1PLN co pokrywa koszty jedzenie czy dokładania sie do rachunków z nadwyżką
to co odkładam to renta, która mi się należy i nie biorę jej na lewo jak niektórzy
Wyjebali mnie z pracy w grudniu a wyprowadziłem się w końcówce marca, bo miałem dość imprez i ogólnie mieszkania z nimi
Powtarzasz się, chyba argumenty z pizdy się kończą
peewnie, ty w mojej sytuacji bys pierdolił zasiłki
za porównywanie mnie do ciapaków mela na ryj pierdolony cwelu
czekaj, to twoje prywatne forum czy co?
to samo tyczy sie ciebie
Ale to ty przypierdalasz się z dupy a jak do Ciebie się przyjebac to mało się nie zesrasz.
Ja tam wojny nie szukam ale Tycior ma to w sobie ze lubi wyzywać innych żeby się lepiej poczućPycior pisze: ↑26-02-2022, 19:49Jesteś nieudacznikiem który myśli że wie coś o innychTycior pisze: ↑26-02-2022, 19:02a ty kurwa nie pajacuj bo ci żonka szlaban da na internetchuja wiesz i chuja jesteś wart, więc zamknij tą pizde i jedź cysterną, bo nawet w UK nie byłeś w stanie żyć tylko wróciłeś i zgrywasz chuj wie kogo
dupa cie boli szmaciarzu jebany, dawaj przyjeżdżaj do mnie i w końcu wyjaśnimy to a nie farmazony przez monitor piszesz kurwo jebana, pluje ci na morde śmieciu
czemu taki cudownie wykrztałcony człowiek musiał sprzedawać lewe klucze na allegro żeby zarobić na stare bmw i tak mu nie starczyło i tatuś z mamusia musiał dołożyć.
Ja w UK żyłem na studio flatach zawsze sam nigdy z kimś i mnie stać było a ciebie biedaku nie było stać wynająć mieszkania w jakimś zawszonej białej
A i nadal bede jeździł cysterna będąc codziennie w domu i zarabiając więcej niż twój stary szczący na koło i śpiący w budzie na europie.
Już uważaj że będę jeździł żeby wyjaśniać jakiegos nieudacznika z zalesia XD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości