darkflix -> darkbox
darkflix
to sam se rób kurwa, co to ja jestem.
Sam siedzi cicho pizdy nie otworzy tylko czyta czat a mi tu rozkazuje i udaje że tak nienawidzi penixa
Sam siedzi cicho pizdy nie otworzy tylko czyta czat a mi tu rozkazuje i udaje że tak nienawidzi penixa

Ostatnio zmieniony 02-04-2022, 16:40 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
darkflix
Posłuchaj kurwa, może sobie obrażać mnie, moją rodzinę, nawet naszego prezydenta - wybaczę. Ale za sugerowanie, że
moja nienawiść do zjeba penixa jest udawana, to już kurwa przegięcie pały z twojej strony i następnym razem za coś takiego przypierdolę

Nic nie rozkazuję. Po prostu sam się na niego rzuciłeś od początku, zamiast rozegrać to bardziej inteligentnie, to nie wytrzymałeś i zacząłeś po nim jechać. Ja też tak mogę, ale jaki to ma sens, żeby nas pojedynczo i po cichu banował?
Jak mu przypierdolę, to nie chcę, żeby mój ban poszedł na marne, więc nie wyskoczę na niego z pizdą tylko rozegram to lepiej.
Ostatnio zmieniony 02-04-2022, 17:23 przez Don Tusk, łącznie zmieniany 1 raz.
darkflix
Wiadomo, że skoro mają go za swojego guru, to muszą być jeszcze większymi jełopami niż on.
Jeszcze, żeby to byli goście w wieku 18-25 lat, to idzie to zrozumieć, ale choćby ci moderatorzy 40+ którzy słuchają rozkazów tego małego fiutka, to muszą być naprawdę jakimś ultra niedojebami i chamami, ale to akurat widać na pierwszy rzut oka.
Jeszcze, żeby to byli goście w wieku 18-25 lat, to idzie to zrozumieć, ale choćby ci moderatorzy 40+ którzy słuchają rozkazów tego małego fiutka, to muszą być naprawdę jakimś ultra niedojebami i chamami, ale to akurat widać na pierwszy rzut oka.
Ostatnio zmieniony 02-04-2022, 18:56 przez Don Tusk, łącznie zmieniany 1 raz.