darkflix -> darkbox
Dział (bez) spamu
Don Tusk
darkflix
Post autor: Tycior » 02-04-2022, 16:40
to sam se rób kurwa, co to ja jestem.
Sam siedzi cicho pizdy nie otworzy tylko czyta czat a mi tu rozkazuje i udaje że tak nienawidzi penixa
Sam siedzi cicho pizdy nie otworzy tylko czyta czat a mi tu rozkazuje i udaje że tak nienawidzi penixa

Ostatnio zmieniony 02-04-2022, 16:40 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Tycior
darkflix
Post autor: Don Tusk » 02-04-2022, 17:22
Posłuchaj kurwa, może sobie obrażać mnie, moją rodzinę, nawet naszego prezydenta - wybaczę. Ale za sugerowanie, że
moja nienawiść do zjeba penixa jest udawana, to już kurwa przegięcie pały z twojej strony i następnym razem za coś takiego przypierdolę

Nic nie rozkazuję. Po prostu sam się na niego rzuciłeś od początku, zamiast rozegrać to bardziej inteligentnie, to nie wytrzymałeś i zacząłeś po nim jechać. Ja też tak mogę, ale jaki to ma sens, żeby nas pojedynczo i po cichu banował?
Jak mu przypierdolę, to nie chcę, żeby mój ban poszedł na marne, więc nie wyskoczę na niego z pizdą tylko rozegram to lepiej.
Ostatnio zmieniony 02-04-2022, 17:23 przez Don Tusk, łącznie zmieniany 1 raz.
Don Tusk
Tycior
Don Tusk
Tycior
Don Tusk
Tycior
Don Tusk
Tycior
Don Tusk
Tycior
Don Tusk
Tycior
darkflix
Post autor: Don Tusk » 02-04-2022, 18:55
Wiadomo, że skoro mają go za swojego guru, to muszą być jeszcze większymi jełopami niż on.
Jeszcze, żeby to byli goście w wieku 18-25 lat, to idzie to zrozumieć, ale choćby ci moderatorzy 40+ którzy słuchają rozkazów tego małego fiutka, to muszą być naprawdę jakimś ultra niedojebami i chamami, ale to akurat widać na pierwszy rzut oka.
Jeszcze, żeby to byli goście w wieku 18-25 lat, to idzie to zrozumieć, ale choćby ci moderatorzy 40+ którzy słuchają rozkazów tego małego fiutka, to muszą być naprawdę jakimś ultra niedojebami i chamami, ale to akurat widać na pierwszy rzut oka.
Ostatnio zmieniony 02-04-2022, 18:56 przez Don Tusk, łącznie zmieniany 1 raz.
Don Tusk
Tycior
ODPOWIEDZ
-
Strona 24 z 82
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 22
- 23
- 24