Dodano: 05-03-2016, 01:08
Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Re: Nocne Pikacze
Znam ten ból, mame zawsze gdy jestem u niej mi to wypomina. I się pyta "A, czy wiesz, że X już jest ojcem a Ty co?"
phpBB [media]
Gdybym miał teraz pistolet w obecnym stanie to strzeliłbym sobie łeb 
Ciekawe jak to jest mieć znajomych/przyjaciół bo osobiście od 7 lat nie mam nikogo. W pracy jedynie znam osoby bliskie emerytury xDDDD
Fajno jest

Ciekawe jak to jest mieć znajomych/przyjaciół bo osobiście od 7 lat nie mam nikogo. W pracy jedynie znam osoby bliskie emerytury xDDDD
Fajno jest

Naprawdę nie utrzymujesz z nikim kontaktów?
I chcesz się zabić tylko dlatego, że brakuje ci znajomych w życiu prywatnym?
Masz kasę, pracujesz, zaszalej. Użyj tych pieniędzy w inny sposób niż wydawanie na piwko. Idź na koncert jakiś do baru czy gdzieś.
I chcesz się zabić tylko dlatego, że brakuje ci znajomych w życiu prywatnym?
Masz kasę, pracujesz, zaszalej. Użyj tych pieniędzy w inny sposób niż wydawanie na piwko. Idź na koncert jakiś do baru czy gdzieś.
serioLucyfer pisze:Naprawdę nie utrzymujesz z nikim kontaktów?

Zabicie się tylko dlatego że nie mam znajomych to głupie w sumie. Jednak gdybym miał pistolet w dłoni i byłbym pijany to raczej pociągnąłbym za spust.Lucyfer pisze:I chcesz się zabić tylko dlatego, że brakuje ci znajomych w życiu prywatnym?
Nie chce mi się w sumieLucyfer pisze:Masz kasę, pracujesz, zaszalej. Użyj tych pieniędzy w inny sposób niż wydawanie na piwko. Idź na koncert jakiś do baru czy gdzieś.

Opowiadaj co tam u Ciebie lepiej.
Piłem dziś od 16 Absolut popijając zimną colą. Miałem iść biegać ale pogoda mnie zniechęciła. Znalazłem na fb znajomka a tak bardzo się zmienił 
Od kwietnia zaczynam robić prawko na auto

Od kwietnia zaczynam robić prawko na auto

Życzę powodzenia! Ja zrobiłem prawko w wieku 18 lat.Lucyfer pisze:Od kwietnia zaczynam robić prawko na auto
Zdałem za 4 podejściem ale mam

Najgorsze jest czekanie w poczekalni jak wyczytują osoby które mają zdawać. Mi się poszczęściło za czwartym razem bo byłem pierwszą osobą która zdawała. Jeszcze dobrze nie wszedłem a już miałem jazdę i nie miałem czasu na stres

Nie strasz mnie, bo tu samochodowy ignorant z tej strony. Możliwe, że będę się przenosił do Olsztyna i tam będę sobie egzystować.
Stalkuje wszystkie znajome mordy na fb
takie mam właśnie teraz życie 

Stalkuje wszystkie znajome mordy na fb

Ząb mnie boli, a do dentysty na wtorek dopiero. Jeszcze dwa kanały do zrobienia, jak żyć? 

Ostatnio zmieniony 10-03-2016, 21:16 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
dajcie mu plusa, eloFinczy pisze:A ja nic.
Moja droga jest taka że zgnije sam w samotności. Taka jest prawda.

po co?
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.