Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Dział (bez) spamu
ODPOWIEDZ
-
Strona 391 z 851
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- …
- 851
- Następna
Jester
Finczy
Jester
Finczy
Re: Nocne Pikacze
Post autor: Jester » 05-03-2016, 01:58
Naprawdę nie utrzymujesz z nikim kontaktów?
I chcesz się zabić tylko dlatego, że brakuje ci znajomych w życiu prywatnym?
Masz kasę, pracujesz, zaszalej. Użyj tych pieniędzy w inny sposób niż wydawanie na piwko. Idź na koncert jakiś do baru czy gdzieś.
I chcesz się zabić tylko dlatego, że brakuje ci znajomych w życiu prywatnym?
Masz kasę, pracujesz, zaszalej. Użyj tych pieniędzy w inny sposób niż wydawanie na piwko. Idź na koncert jakiś do baru czy gdzieś.
Jester
Post autor: Finczy » 05-03-2016, 02:06
serioLucyfer pisze:Naprawdę nie utrzymujesz z nikim kontaktów?

Zabicie się tylko dlatego że nie mam znajomych to głupie w sumie. Jednak gdybym miał pistolet w dłoni i byłbym pijany to raczej pociągnąłbym za spust.Lucyfer pisze:I chcesz się zabić tylko dlatego, że brakuje ci znajomych w życiu prywatnym?
Nie chce mi się w sumieLucyfer pisze:Masz kasę, pracujesz, zaszalej. Użyj tych pieniędzy w inny sposób niż wydawanie na piwko. Idź na koncert jakiś do baru czy gdzieś.

Opowiadaj co tam u Ciebie lepiej.
Finczy
Jester
Post autor: Finczy » 05-03-2016, 02:33
Życzę powodzenia! Ja zrobiłem prawko w wieku 18 lat.Lucyfer pisze:Od kwietnia zaczynam robić prawko na auto
Zdałem za 4 podejściem ale mam

Najgorsze jest czekanie w poczekalni jak wyczytują osoby które mają zdawać. Mi się poszczęściło za czwartym razem bo byłem pierwszą osobą która zdawała. Jeszcze dobrze nie wszedłem a już miałem jazdę i nie miałem czasu na stres

Finczy
Jester
Jester
chuj
Ridżard
chuj
pawian
Tycior
ODPOWIEDZ
-
Strona 391 z 851
- Przejdź do strony: