ONA (burza) nadchodzi
Wyładowania atmosferyczne coroner
pawian
chuj
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: usunięte konto » 25-06-2017, 20:58
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
pawian
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: Pebl » 25-06-2017, 21:04
No idź sobie ze wsi do chociaż by głupiego empiku czy media markt

Większość dobrodziejstw z których korzystasz masz dzięki miastu

Pebl
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: chuj » 25-06-2017, 21:05
21 lat tutaj here.
Po co miałbym to robić, jak wszystko pod nosem?
chuj
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: usunięte konto » 25-06-2017, 21:08
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
usunięte konto
chuj
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: Pebl » 25-06-2017, 21:13
Przecież miasto jest chujowe, a w janowie nie ma empiku, a po za tym w sklepie internetowym nie ma połowy produktów, które można znaleźć w sklepie stacjonarnymRidż pisze: no odpalam www.empik.com

Pebl
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: pawian » 26-06-2017, 18:54
ale że my nie mamy 1817 to wy wiedzcie, da się podjechać do miasta pełnego ludzi gdzie nie ma prywatności i każdy mieszka w spierdolonym bloku gdzie ludzie są upchani jak sardynki i każdy każdego słyszy

nie ma większego gówna niż mieszkanie w bloku
w mieście jest co prawda szybszy internet niż na wsi, ale dla wszystkich plusów jakie daje mi mniejsza miejscowość mam tbw w szybki internet, cisza, spokój, własne podwórko, normalni sąsiedzi a nie jakieś poprzebierane małpiszony albo napuszone miejskie feminazistki

życie leci sobie powoli i można robić sobie fajne rzeczy na działeczce

pawian
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: Tycior » 26-06-2017, 19:00
co ty pierdolisz, ja nie słyszę tu nikogo, chyba że ktoś po klatce napierdala szpilkami
Tycior
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: pawian » 26-06-2017, 19:01
nocowałem kiedyś u rodziny w mieście w BLOKU
nie życzę tego kurwa nikomu, mieszkanie w bloku to gorzej niż bezdomność i spanie pod mostem

pawian
Tycior
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: Pebl » 26-06-2017, 19:02
A co jak jakiś sąsiad siądzie na twojej ławce na twoim podwórku, udajesz że go nie widzisz i czekasz na zwolnienie ławki?pawian pisze: >w mieście są sklepy więc miasto lepsze
ale że my nie mamy 1817 to wy wiedzcie, da się podjechać do miasta pełnego ludzi gdzie nie ma prywatności i każdy mieszka w spierdolonym bloku gdzie ludzie są upchani jak sardynki i każdy każdego słyszy
w mieście jest co prawda szybszy internet niż na wsi, ale dla wszystkich plusów jakie daje mi mniejsza miejscowość mam tbw w szybki internet, cisza, spokój, własne podwórko, normalni sąsiedzi a nie jakieś poprzebierane małpiszony albo napuszone miejskie feminazistki

Pebl
ONA (burza) nadchodzi
Post autor: pawian » 26-06-2017, 19:05
mam ogrodzone podwórko, jak każdy normalny człowiek + broni go pies, jeśli ktoś nie ma do mnie sprawy albo wcześniej mnie nie uprzedzi to nie wejdziePebl pisze:A co jak jakiś sąsiad siądzie na twojej ławce na twoim podwórku, udajesz że go nie widzisz i czekasz na zwolnienie ławki?pawian pisze: >w mieście są sklepy więc miasto lepsze

na ławkach w miejscach publicznych nigdy nie siedzę bo nie jestem popierdolony

pawian
Tycior
-
Strona 5 z 124
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- …
- 3
- 4