Dzisiaj sniło mi się, że jechałem z Arxylem samochodem i zabraliśmy autostopowiczke na mieście, usiadła mi na kolanach czułem jej włosy tak ładnie pachniały

No i kurwa się skończył

Stopczas krócej i lepiej.Escer pisze:Musze wymyśleć urządzenie do odtwarzania snów. Nazwe je "Zatrzymany Czas".
Czy ja wiemRIDŻARD pisze:Stopczas krócej i lepiej.Escer pisze:Musze wymyśleć urządzenie do odtwarzania snów. Nazwe je "Zatrzymany Czas".
Co oznacza mój sen?Zendikar pisze:Jestem ekspertem od snów, proszę zadawać pytania
Nic, sny nie muszą czegoś oznaczaćRIDŻARD pisze:Co oznacza mój sen?Zendikar pisze:Jestem ekspertem od snów, proszę zadawać pytania
To dobrzeZendikar pisze:Nic, sny nie muszą czegoś oznaczaćRIDŻARD pisze:Co oznacza mój sen?Zendikar pisze:Jestem ekspertem od snów, proszę zadawać pytania
Wolałbyś walczyć z jedną kaczką wielkości konia, czy stu końmi wielkości kaczki?Zendikar pisze:Jestem ekspertem od snów, proszę zadawać pytania
Wiadome że gdy wrogów kupa to i koń dupaBurak pisze:Wolałbyś walczyć z jedną kaczką wielkości konia, czy stu końmi wielkości kaczki?Zendikar pisze:Jestem ekspertem od snów, proszę zadawać pytania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości