netsh.exe
Re: netsh.exe
Escape, nie no tutaj skrypt już chyba nie pomogą. Pobierz jakieś narzędzia najlepiej takie, która da się wypalić na płytkę.
Bolec Phierdolec 

To samo już na początku ci mówiłem, ale mi plusa nie dałeśEscape pisze:Jutro format zrobię.

BTW Rozumiem, że formatujesz wszystkie dyski?Burak pisze:PS. Format najlepszym lekarstwem na wirusy polimorficzne.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Jutro jeszcze przed formatem, zastosuję się do poradnika z dobrychprogramów.Burak pisze:To samo już na początku ci mówiłem, ale mi plusa nie dałeśEscape pisze:Jutro format zrobię.
BTW Rozumiem, że formatujesz wszystkie dyski?Burak pisze:PS. Format najlepszym lekarstwem na wirusy polimorficzne.
Tak, wszystkie dyski pod format

Przecier to nie plusowy temad, no ale "u mnie plusów masz co nie miara"

Remikowi Dżemikowi też dałem

Ostatnio zmieniony 03-11-2013, 16:25 przez Escer, łącznie zmieniany 2 razy.

In a game for eternal fame.
Ja pierdole, teraz jeszcze Microsoft Visual C++ / R6002 się wyhaczył
[64].

Ostatnio zmieniony 04-11-2013, 13:08 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.

In a game for eternal fame.
Dlatego inne słabe userki instalują Linuxa, ema.Escape pisze:Ja pierdole, teraz jeszcze Microsoft Visual C++ / R6002 się wyhaczył[64].

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Chyba na odwrót jestTwojStary pisze:Dlatego inne słabe userki instalują Linuxa, ema.Escape pisze:Ja pierdole, teraz jeszcze Microsoft Visual C++ / R6002 się wyhaczył[64].

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
1. Nie.Burak pisze:Chyba na odwrót jestTwojStary pisze:Dlatego inne słabe userki instalują Linuxa, ema.Escape pisze:Ja pierdole, teraz jeszcze Microsoft Visual C++ / R6002 się wyhaczył[64].
2. Spierdalaj.
3. Cześć.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Przez telefon też tak brzydko mówisz? Nie ładnie.Ciastko pisze:Kurwa, nie tu, pomylka

Masz wszystko w poście wyżej napisane, jak można tego nie rozumieć.

Mówisz masz.