netsh.exe
Bolec
Re: netsh.exe
Post autor: Ciastko » 03-11-2013, 14:57
Kod: Zaznacz cały
https://www.google.pl/#q=sality

Ciastko
Post autor: chuj » 03-11-2013, 16:06
To samo już na początku ci mówiłem, ale mi plusa nie dałeśEscape pisze:Jutro format zrobię.

BTW Rozumiem, że formatujesz wszystkie dyski?Burak pisze:PS. Format najlepszym lekarstwem na wirusy polimorficzne.
chuj
Post autor: Escer » 03-11-2013, 16:14
Jutro jeszcze przed formatem, zastosuję się do poradnika z dobrychprogramów.Burak pisze:To samo już na początku ci mówiłem, ale mi plusa nie dałeśEscape pisze:Jutro format zrobię.
BTW Rozumiem, że formatujesz wszystkie dyski?Burak pisze:PS. Format najlepszym lekarstwem na wirusy polimorficzne.
Tak, wszystkie dyski pod format

Przecier to nie plusowy temad, no ale "u mnie plusów masz co nie miara"

Remikowi Dżemikowi też dałem

In a game for eternal fame.
Escer
Post autor: Escer » 04-11-2013, 13:06

Escer
Post autor: TwojStary » 04-11-2013, 13:08
Dlatego inne słabe userki instalują Linuxa, ema.Escape pisze:Ja pierdole, teraz jeszcze Microsoft Visual C++ / R6002 się wyhaczył[64].

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Post autor: chuj » 04-11-2013, 13:40
Chyba na odwrót jestTwojStary pisze:Dlatego inne słabe userki instalują Linuxa, ema.Escape pisze:Ja pierdole, teraz jeszcze Microsoft Visual C++ / R6002 się wyhaczył[64].

chuj
Post autor: TwojStary » 04-11-2013, 13:46
1. Nie.Burak pisze:Chyba na odwrót jestTwojStary pisze:Dlatego inne słabe userki instalują Linuxa, ema.Escape pisze:Ja pierdole, teraz jeszcze Microsoft Visual C++ / R6002 się wyhaczył[64].
2. Spierdalaj.
3. Cześć.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Ciastko
Post autor: TwojStary » 04-11-2013, 14:30
Przez telefon też tak brzydko mówisz? Nie ładnie.Ciastko pisze:Kurwa, nie tu, pomylka

TwojStary
Ciastko
Post autor: TwojStary » 04-11-2013, 15:43

TwojStary
Post autor: Escer » 10-11-2013, 16:26

Escer
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3