+1
Jesteście wierzący?
nikt tu kurwa nie pisze to ja coś zarzuce
Rozmowy bez niechcianego spamu/trolowania itp.
Cosiek
zjamnik
langerr
Re: Jesteście wierzący?
Post autor: Tycior » 15-12-2013, 01:49
Nie wierze ,ale szacunek do Papieża mam
ale do księży już nie.
![:] :]](./images/smilies/fake-smile.gif)
Ostatnio zmieniony 15-12-2013, 01:49 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Tycior
pawian
Zendikar
Post autor: pawian » 22-12-2013, 23:19
ta?Zendikar pisze:Nikt sie nie liczy z Twoim zdaniem, pewnie chodzisz do kościoła jak mama każe.pawian pisze:Jestem agnostykiem i dobrze mi z tym.
Ostatnio zmieniony 22-12-2013, 23:20 przez pawian, łącznie zmieniany 1 raz.
pawian
Post autor: TwojStary » 28-12-2013, 14:48
Porównanie dwóch spraw które robiły najwięcej rozgłosu ostatnimi czasy:

Przyznam szczerze, że sprawa w Poznaniu bardzo ładnie została zamieciona pod dywan...

Przyznam szczerze, że sprawa w Poznaniu bardzo ładnie została zamieciona pod dywan...

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
-
Serious Man
- Beczki: 51
Post autor: Serious Man » 10-07-2014, 23:44
Ja powiem ze chyba nie wierze
Gdyz pytalem sie kiedys mojego znajomego (ktory jest nie wierzacy) czy jesteś katolikiem . on powiedzial ze to wszystko wymyslone. ze nie ma czegos takiego itp. Zadalem sobie wtedy pytanie skoro wyymyslone komu by sie to chcialo wymyslal.Przechodzac do konsenssu moich mysli pomyslalem przecież muzumanie zydzi prawoslawnni i inni kazda inna historia bardzo bogata w slowa.wiec co jest prawdziwe ?! Bo oni wierza tak mocno w swojego boga jak katolicy w swojego .mysle ze boga i inne syfu nie ma.
Gdyz pytalem sie kiedys mojego znajomego (ktory jest nie wierzacy) czy jesteś katolikiem . on powiedzial ze to wszystko wymyslone. ze nie ma czegos takiego itp. Zadalem sobie wtedy pytanie skoro wyymyslone komu by sie to chcialo wymyslal.Przechodzac do konsenssu moich mysli pomyslalem przecież muzumanie zydzi prawoslawnni i inni kazda inna historia bardzo bogata w slowa.wiec co jest prawdziwe ?! Bo oni wierza tak mocno w swojego boga jak katolicy w swojego .mysle ze boga i inne syfu nie ma.
Ostatnio zmieniony 10-07-2014, 23:47 przez Serious Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Serious Man
Post autor: Tycior » 11-07-2014, 14:33
W sumie do kościoła chodzę, ale... no właśnie jest ale 
Ogólnie Bóg jak Bóg, ale wnerwia mnie kościół jako instytucja i księża łażący z tacą, albo po kolędzie. Pomodlić się to ja mogę w domu a nie płacić batmanom haracz.
Łazi jeden z drugim skurwesnyn kase zbiera a u mnie w kościele podjazdu dla wózka nie ma w pizdu. Ciężko zrobić a często widze taką starszą babke co musi stać pod kościołem ,bo nie ma podjazdu... a komunie to ksiądz z wielką łaską wyłazi, grubą dupe musi ruszyć sprzed ołtarza. Się wkurwiłem

Ogólnie Bóg jak Bóg, ale wnerwia mnie kościół jako instytucja i księża łażący z tacą, albo po kolędzie. Pomodlić się to ja mogę w domu a nie płacić batmanom haracz.
Łazi jeden z drugim skurwesnyn kase zbiera a u mnie w kościele podjazdu dla wózka nie ma w pizdu. Ciężko zrobić a często widze taką starszą babke co musi stać pod kościołem ,bo nie ma podjazdu... a komunie to ksiądz z wielką łaską wyłazi, grubą dupe musi ruszyć sprzed ołtarza. Się wkurwiłem

Ostatnio zmieniony 11-07-2014, 14:37 przez Tycior, łącznie zmieniany 2 razy.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Tycior
pawian
-
Serious Man
- Beczki: 51
Post autor: Serious Man » 20-07-2014, 21:40
Ktoo?
There is but one rule: HUNT or BE HUNTED

Serious Man
pawian
-