Czy jesteście dobrymi ludźmi?
Czy jesteście dobrymi ludźmi?
j/w czy uważacie się za takich, czy wręcz przeciwnie? Proszę szczerze.
Re: Czy jesteście dobrymi ludźmi?
To zależy od osoby...
Dla jednych z chęcią pomogę, innych bym zakurwił szpadlem w łeb....
Więc w sumie nie wiem jaki jestem.
Dla jednych z chęcią pomogę, innych bym zakurwił szpadlem w łeb....
Więc w sumie nie wiem jaki jestem.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
z roku na rok jestem co raz gorszy, ulegam doswiaczeniom przez otoczenie ktore jest zle
ale dzien dobry zawsze powiem, drzwi przytrzymam, po sobie posprzatam, a i w potrzebie pomoge
ale dzien dobry zawsze powiem, drzwi przytrzymam, po sobie posprzatam, a i w potrzebie pomoge
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 893
- Kontakt:
Zdefiniuj jak rozumiesz "dobro" i najlepiej "zło" dla różnicy. Wtedy będę mógł określić, czy według Twojej definicji jestem dobry, czy zły. Bo zabicie mordercy dla jednego może być uczynkiem dobrym, dla innych złym.
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
zapewne chodzi o mnieTycior pisze:innych bym zakurwił szpadlem w łeb....
Ogólnie jeżeli nie mam nic do kogoś to z chęcią pomagam. Co innego jak ktoś mnie ostro wkurwi, wtedy i ja potrafię być wkurwiający, robić na złość. Sam nie wiem jakim człowiekiem jestem ale myślę, że zależy to od sytuacji.
Nic dodać, nic ująć. Zależy dla kogo.Spectator pisze:zapewne chodzi o mnieTycior pisze:innych bym zakurwił szpadlem w łeb....
Ogólnie jeżeli nie mam nic do kogoś to z chęcią pomagam. Co innego jak ktoś mnie ostro wkurwi, wtedy i ja potrafię być wkurwiający, robić na złość. Sam nie wiem jakim człowiekiem jestem ale myślę, że zależy to od sytuacji.
I tu jest własnie sedno tematu. Czy według SIEBIE jesteś dobrym człowiekiem. Chodzi o postępowanie, psychikę i wszystko inne.Zendikar pisze:Zdefiniuj jak rozumiesz "dobro" i najlepiej "zło" dla różnicy. Wtedy będę mógł określić, czy według Twojej definicji jestem dobry, czy zły. Bo zabicie mordercy dla jednego może być uczynkiem dobrym, dla innych złym.
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
ile masz lat?Spectator pisze:zapewne chodzi o mnieTycior pisze:innych bym zakurwił szpadlem w łeb....
nadwiślański świt, już dziś wyruszaj ze mną tam, zobaczyć jak przywita pięknie naaasOtisek pisze:Jestem przyjacielem każdego
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Staram się być dobrym człowiekiem, mam swoje zasady i swój kręgosłup moralny. Jeśli mam coś odjebać, to robię to tak, żeby nie robić problemu innym. Swoje postępowanie porównałbym raczej do neutralności.
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
a jak się to ma do tematu? Akurat moja złośliwość tutaj wynika z mojego charakteru.Otisek pisze:ile masz lat?Spectator pisze:zapewne chodzi o mnieTycior pisze:innych bym zakurwił szpadlem w łeb....
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Ten człowiek urodził się w 1995 roku, pisał kiedyśtamOtisek pisze:Ni jak sie ma napisz od do jesli sie wstydzisz