Jak jesteś traktowany przez społeczenstwo?
chuj
pawian
Re: Jak jesteś traktowany przez społeczenstwo?
Post autor: Finczy » 29-09-2014, 13:08
Czyli praktycznie niczym, szukający ślepo sensu życia wyczekując weekendu żeby zapić pałę (przynajmniej u mnie tak jest).pawian pisze:@topic
Dla społeczeństwa jestem tym samym kim Finczy.
Ja mam mieszane uczucia jak mnie traktują, czasami czuje że traktują mnie jak dziecko no ale w porządku do mnie podchodzą. Gadają do mnie chodź ja tych pierdół nie chce słuchać i sobie gadają do uśmiechniętej ściany, bo jakoś nie mogę walnąć smuta i olać gościa. Jebnę fałszywy uśmiech i niech gościu sobie myśli że coś zabawnego powiedział ja i tak za parę sekund o tym zapomnę i będę gdzieś indziej w myślach.
Inaczej jestem uśmiechniętym chłopaczkiem wyglądający że wszystko jest OKEJ pomimo że jest zupełnie inaczej.
Finczy
Post autor: TwojStary » 29-09-2014, 18:52
Rówieśnicy mnie nie rozumieją, mają mnie za wariata. Nie lubią ze mną rozmawiać, bo zawsze najlepiej na wszystkim się znam i w sumie gaszę ich argumentami. Z resztą nie potrzebni mi koledzy na siłę, co to za plecami o mnie pierdolą, o wiele bardziej wolę kilku starszych do pogadania, a to co mam w głowie zachować dla siebie, bądź komuś nielicznemu.
Czasami się ośmieszam pod wpływem alkoholu, lecz w dupie mam zdanie innych. Z resztą jestem miłym człowiekiem.
W ich oczach i tak jestem dalej tym Konradem co brodę zapuścił, co to o wszystkim można pogadać, zawsze dzień dobry powie, dziękuję i do widzenia. Ale do kościoła nie chodzi, więc pewnie jakiś sekciarz.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Post autor: Escer » 30-09-2014, 09:54
O ile 700 stów na koncie można nazwać bogatcwem a sorry już ich nie maszTycior pisze:Nie mam nóg,ale jestem bogaty

Raczej powinno to wyglądać tak:
Tycior pisze:Nie mam nóg,ale bogatych rodziców mam

In a game for eternal fame.
Escer
Post autor: Tycior » 30-09-2014, 11:32

http://www.bugwie.com/viewtopic.php?p=122582#122582
http://www.bugwie.com/viewtopic.php?p=122633#122633
Pozdrawiam

Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Tycior
Post autor: Escer » 30-09-2014, 16:12
Odpowiedź:Burak pisze:Pewnie myślą że jestem gburem (bo się prawie nie odzywam), a ja po prostu rozmawiać nie umiem

In a game for eternal fame.
Escer
chuj
TwojStary
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Post autor: Logorey Ciposok » 30-09-2014, 19:30
j/w fajnie jest wtedyTwojStary pisze:j/w fajnie jest wtedyBurak pisze:Kiedy ja lubię siedzieć na BW

Logorey Ciposok
pawian
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 30-09-2014, 20:03
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
chuj
TwojStary
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Post autor: Logorey Ciposok » 14-10-2014, 00:45
Rozwiń troszke bo nie rozumiemTwojStary pisze:Czekam na relację Tyciora z jutrzejszej wizyty w podstawówce

Logorey Ciposok
Post autor: TwojStary » 14-10-2014, 00:47
Wycior jutro ma "obserwowanie lekcji" w miejscowej podbazie przez swój wybrany gównokierunek studiów.Otisek pisze:Rozwiń troszke bo nie rozumiemTwojStary pisze:Czekam na relację Tyciora z jutrzejszej wizyty w podstawówce

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
-
Strona 2 z 8
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8