toKurski pisze:Przenieść forum do freenetu, na mitsubę, różne zabezpiecznia hacki by było fchuj elitarne.

toKurski pisze:Przenieść forum do freenetu, na mitsubę, różne zabezpiecznia hacki by było fchuj elitarne.
niby to działa, ale przycisk taki by się przydał.Otisek pisze:Ja bym chciał znowu możliwość używania kolorów na sb
Noo. Dodajcie.Otisek pisze:Ano by się przydało i jeszcze to żeby kolorowało nick po kliknięciu w niego
Bardzo dobry pomysł! Już widzę przed oczami takie zjawisko elegancko jakby to był neon. Kojarzy mi się z jakimiś czasami neony i długie obcisłe spodnie z lateksu. Rozpięta koszula a w niej męskie kłaki. Kolano ugięte i rączka z paluszkiem do góry a potem do dołu. Takie disco z klasą czuć taki smaczek zagraniczny i egzotyczny. Myślę że to może przejść tyle że ns nie ma kolan.Spectator pisze:Co myślicie o wprowadzeniu podświetlenia nicków do sb? Obecnie ich tam nie ma.
Finczy pisze:Bardzo dobry pomysł! Już widzę przed oczami takie zjawisko elegancko jakby to był neon. Kojarzy mi się z jakimiś czasami neony i długie obcisłe spodnie z lateksu. Rozpięta koszula a w niej męskie kłaki. Kolano ugięte i rączka z paluszkiem do góry a potem do dołu. Takie disco z klasą czuć taki smaczek zagraniczny i egzotyczny. Myślę że to może przejść tyle że ns nie ma kolan.Spectator pisze:Co myślicie o wprowadzeniu podświetlenia nicków do sb? Obecnie ich tam nie ma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości