Mialem wtedy taki nick. Jakbym mial nick Jorge Mario Bergoglio SI uwierzylbys ze pisze z Watykanu?Michal pisze:http://www.bugwie.com/viewtopic.php?p=151034#151034Ridż pisze:Rzuca - nie ma zadnych dowodow.
Pozdro 600
Akcja przeciwko najgorszemu moderatorowi BW aka Spectator
Re: Akcja przeciwko najgorszemu moderatorowi BW aka Spectator
Nazwy własne zapisuje się z wielkiej litery, tumanie. Tam jest zwykły rzeczownik. Dowód dostarczond.Ridż pisze:Mialem wtedy taki nick. Jakbym mial nick Jorge Mario Bergoglio SI uwierzylbys ze pisze z Watykanu?Michal pisze:http://www.bugwie.com/viewtopic.php?p=151034#151034Ridż pisze:Rzuca - nie ma zadnych dowodow.
Pozdro 600
- ruchańsko
Owszem, jest to niezbity dowód, bo zapisany przez samego podejrzanego. Wypieranie się winy to nie jest wystarczajaca obrona. Poległeś, żegnam.Ridż pisze:Nadal nie jest to zaden dowod.
- ruchańsko
Na szczescie nie jestes moderatorem.pawian pisze:jak dla mnie jest
Moj stary nick jest dowodem?Michal pisze:Owszem, jest to niezbity dowód, bo zapisany przez samego podejrzanego. Wypieranie się winy to nie jest wystarczajaca obrona. Poległeś, żegnam.Ridż pisze:Nadal nie jest to zaden dowod.
Nie, kretynie, wyżej wytłumaczyłem Ci już, że sposób w jaki zapisane zostały tamte słowa sprawia, że nie odnoszą się one do Twojego starego nicku. Może następnym razem będziesz bardziej szanował polską ortografię. Papa.Ridż pisze:Na szczescie nie jestes moderatorem.pawian pisze:jak dla mnie jest
Moj stary nick jest dowodem?Michal pisze:Owszem, jest to niezbity dowód, bo zapisany przez samego podejrzanego. Wypieranie się winy to nie jest wystarczajaca obrona. Poległeś, żegnam.Ridż pisze:Nadal nie jest to zaden dowod.
- ruchańsko
Z watykanu pisze tylko ja 

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
To czemu nie odmienilem?Michal pisze:Nie, kretynie, wyżej wytłumaczyłem Ci już, że sposób w jaki zapisane zostały tamte słowa sprawia, że nie odnoszą się one do Twojego starego nicku. Może następnym razem będziesz bardziej szanował polską ortografię. Papa.
Na szczescie nie jestes moderatorem. [2]Michal pisze:Papa.
Co tu sie wyprawia? Co to za zbiegowisko?
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
-
Serious Man
- Beczki: 51
Re: Akcja przeciwko najgorszemu moderatorowi BW aka Spectato
Ridż pisze: z rangi moda i dania jej jakiemus prawilnikowi (Tofika / Ja). Co takiego
There is but one rule: HUNT or BE HUNTED

dla mnie też, 3:0.pawian pisze:jak dla mnie jest

pa, zgasił multi jak petaMichal pisze:Nie, kretynie, wyżej wytłumaczyłem Ci już, że sposób w jaki zapisane zostały tamte słowa sprawia, że nie odnoszą się one do Twojego starego nicku. Może następnym razem będziesz bardziej szanował polską ortografię. Papa.

Co tu się
.......
Jem pieguski,polecam

Jem pieguski,polecam
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
odpierdala? Sam nie wiem, bunt jakiś.Tyciorek pisze:Co tu się.......