derezowski miał plebsa zanim forum padło, a nawet nick "Konfident" Wnoszę o przywrócenie mu rangi plebs
derezowski
derezowski
Zapomniałbym.
derezowski miał plebsa zanim forum padło, a nawet nick "Konfident" Wnoszę o przywrócenie mu rangi plebs
ns cos o tym wie.
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
-
derazowski

- Beczki: 17
Re: derezowski
plebsy juz nie rzadza wiec nie ma plebejskich zasad
mi to sie legenda nalezy
mi to sie legenda nalezy
GG: 43187819
Disco Polo od zawsze na propsie w mym sercu.
-
derazowski

ja jestem teraz calkiem innym czlowiekiem co nie zmienia faktu ze wczesniej plebsa dostalem bo alkoman mnie nie cierpial z powodu cisniecia na jego NNNaaaajjjukoochhaaańszą BARCELONKĘ <3
Przecież Barcelona to chujderazowski pisze:ja jestem teraz calkiem innym czlowiekiem co nie zmienia faktu ze wczesniej plebsa dostalem bo alkoman mnie nie cierpial z powodu cisniecia na jego NNNaaaajjjukoochhaaańszą BARCELONKĘ <3
100icki pisze:
-
derazowski

Remik pisze:Przecież Barcelona to chujderazowski pisze:ja jestem teraz calkiem innym czlowiekiem co nie zmienia faktu ze wczesniej plebsa dostalem bo alkoman mnie nie cierpial z powodu cisniecia na jego NNNaaaajjjukoochhaaańszą BARCELONKĘ <3
ciebie remik nie bylo gdzie powininenes byc to nic nie wiesz a ty sie wstawiles za swoim pupilkiem
Jechałeś mi po podnóżku więc co miałem zrobić.derazowski pisze:Remik pisze:Przecież Barcelona to chujderazowski pisze:ja jestem teraz calkiem innym czlowiekiem co nie zmienia faktu ze wczesniej plebsa dostalem bo alkoman mnie nie cierpial z powodu cisniecia na jego NNNaaaajjjukoochhaaańszą BARCELONKĘ <3
ciebie remik nie bylo gdzie powininenes byc to nic nie wiesz a ty sie wstawiles za swoim pupilkiem
// do plebsu
100icki pisze:
-
usunięte konto

- Beczki: 1609
tak było, tak będzie ~Marian ns Kolanko
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
zawsze i wszędzie, zawszeeeeee i wszeeeeeedzieeeeeee deraz plebsem beeeeeeedzieeee
chÓj wam w dupe z barcelonami, pakistanami i Rumunami 

Remik miał kiedyś nick Goku i był nikim. Wnoszę przywrócenie rangi. Pół forumka coś o tym wie.Remik pisze:Zapomniałbym.
derezowski miał plebsa zanim forum padło, a nawet nick "Konfident" Wnoszę o przywrócenie mu rangi plebsns cos o tym wie.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.