) eraly access czyli płacisz za demo jak za pełną wersję gry

Ty chyba jakiejś innej wiary jesteś. On się urodził na tej wyspie, czy wylądował na niej po jakiejś katastrofie?RIDŻARD pisze:skad masz zapalniczke na bezludnej wyspie

ale to jeden chuj, tylko to  podobno trochę lepsze.
 ale to jeden chuj, tylko to  podobno trochę lepsze.Remik pisze:Katastrofa lotnicza, zostałą mi tylko zapalniczka, butelka z wodą, nóż, ponton i wiosło.
I to chyba tyle. Zara skrin co już mam.
Szukam części i robie motorówkę.
Dodano: 29 Mar 2015 15:44
I przyjaciela znalazłem, opala sie na dachu. Rekin dachowiec. Niestety bez rodowodu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dodano: 29 Mar 2015 17:49
Jest i kompas!
Obrazek

Zrobiłem dzidę z kamienia. Da sięEscer pisze:Tego rekina to chyba na kodach zabiłeś tą drewnianą dzidą. 
I to chyba tyle. Zara skrin co już mam.
Szukam części i robie motorówkę.
Dodano: 29 Mar 2015 15:44
I przyjaciela znalazłem, opala sie na dachu. Rekin dachowiec. Niestety bez rodowodu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dodano: 29 Mar 2015 17:49
Jest i kompas!
Obrazek

Bo to taki trochę minikraft z lepszą grafiką.Escer pisze:Chciałbym to zobaczyć.

, szkoda, że tylko 150 wytrzymałości a tutaj 1 trafiony hit = -1 wytrzymałości broni a nigdzie nie można naprawiać, zostawiam na większe stworki, bo podpala i można 5 razy użyć kręgu ognia.
, szkoda, że tylko 150 wytrzymałości a tutaj 1 trafiony hit = -1 wytrzymałości broni a nigdzie nie można naprawiać, zostawiam na większe stworki, bo podpala i można 5 razy użyć kręgu ognia.
![:] :]](./images/smilies/fake-smile.gif)

, wracam z powrotem a tu kraty zaczęły się zamykać. Mrok w chuj, strachłem, nagle pojawia się przede mną postać, oblicze śmierci - bym to tak określił i rzuca się na mnie powalając mnie 1 hitem
 , wracam z powrotem a tu kraty zaczęły się zamykać. Mrok w chuj, strachłem, nagle pojawia się przede mną postać, oblicze śmierci - bym to tak określił i rzuca się na mnie powalając mnie 1 hitem   . Mówię tak to być nie będzie wziąłem swój uber sword of flames i użyłem na nim 5 razy kręgu ognia,  następnie wyprowadziłem serię szybkich ciosów w jego plecy i padł
 . Mówię tak to być nie będzie wziąłem swój uber sword of flames i użyłem na nim 5 razy kręgu ognia,  następnie wyprowadziłem serię szybkich ciosów w jego plecy i padł  .
 .

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości