Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Re: Nocne Pikacze
Dajta mi kawę, to posiedzę. A iść mi się nie chce do kuchni. Nie moje to miejsce. MAAARTAAA?

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Dziś z Wami nie posiedzę, spadam na film.
Ale niedługo wielki powrót forum na nogi.
Ale niedługo wielki powrót forum na nogi.

Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Mój organizm nie funkcjonuje na dostatecznych obrotach, a nie mam wspomagaczy w dniu dzisiejszym. Niedobór snu wychodzi na wierzch.
Życzę wszystkim (oprócz derazowskiego) miłej nocy.
Życzę wszystkim (oprócz derazowskiego) miłej nocy.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Byłem jeszcze chwilę, czekałem aż bodajże Nik Valenda przejdzie po linie przez Wielki Kanion.Nejm pisze:papa TS. Widze ze zostalem sam na forum
Przez reklamy zasnąłem
![:] :]](./images/smilies/fake-smile.gif)
Otwieram.
ten kretyn co przelazł bez zabezpieczen zadnych?Dranz pisze:Byłem jeszcze chwilę, czekałem aż bodajże Nik Valenda przejdzie po linie przez Wielki Kanion.Nejm pisze:papa TS. Widze ze zostalem sam na forum
Przez reklamy zasnąłem![]()
Otwieram.
I podobno przeszedł. To było pewne, tak samo jak ze skoczkiem z kosmosu,Banzaiiii pisze:ten kretyn co przelazł bez zabezpieczen zadnych?
discovery nie pozwoliłoby im zginąć, to byli profesjonaliści.
przeszedł bo widziałem w wiadomosciach.A to gówno po którym szedł miało 5 cm szerokości
Jak tam mój temacik się trzyma?

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Stary, zanim on przeszedł obejrzałem cały film, pokazali jego biografię, jak udało im się zamocować te liny, z czego były zrobione, jak głęboko wiercili, w tym czasie godzina reklam co 5 minut akcji.Banzaiiii pisze:przeszedł bo widziałem w wiadomosciach.A to gówno po którym szedł miało 5 cm szerokości