Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Re: Nocne Pikacze
Hehehehe, pikusp jeszcze wtedy na chleb mówił mama jak powstał ten temat.
Zendi, piona!
Zendi, piona!

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Wolę Waldemara gdyż iż ponieważ albowiem jest kasiasty, zarabia gruuube dolary w USiA [ju es end ej]mikis314 pisze:rysieq, pierdolisz, lepszy by był ferdek.
Ostatnio zmieniony 24-06-2013, 23:44 przez #rysio, łącznie zmieniany 1 raz.
Aaa zabieraj mi w pisduuu tą pierdoloną jąkałę odtylulatSATAN pisze:a nie lepiej rysia z klanu albo Maciusia

Waldemar Kasta, Waldemar Kasta, Waldemar Kasta tak robi rap
[ej yo] To jest ta "trzynastka", to jest na "trzynastka" rap spod szyldu Kasta Squad brat
Waldemar Kasta, Waldemar Kasta, Waldemar Kasta znów robi rap
[ej yo] To jest ta "trzynastka", to jest na "trzynastka" rap spod szyldu Kasta Squad
[ej yo] To jest ta "trzynastka", to jest na "trzynastka" rap spod szyldu Kasta Squad brat
Waldemar Kasta, Waldemar Kasta, Waldemar Kasta znów robi rap
[ej yo] To jest ta "trzynastka", to jest na "trzynastka" rap spod szyldu Kasta Squad

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Suchoty o tej porze.

Idę, bo co innego mi zostaje. Nakarmić raka.

a już myślałem, że macie coś ciekawszegoTwojStary pisze:Idę, bo co innego mi zostaje. Nakarmić raka.

ja niestety pucha

Uważaj, bo GORONCE.

pszepraszam, niechconco.Ammo pisze:Nie rób smaka waćpunie !
podmuham to wystygnie.TwojStary pisze:Uważaj, bo GORONCE.
przychudzta do mnie, jestem w domu
Psa uczep, bo nie da wejść jak zawsze