Piwka mnie jakoś nie kręcą.Marta pisze:Kopyra
Strasznie przymula i ma chujowy głos.Marta pisze:uwaga naukowy bełkot
Oglądałem coś u niego kiedyś. Nie wiem. Taki kolejny rokrojo.Marta pisze:i strumienie makuły
Piwka mnie jakoś nie kręcą.Marta pisze:Kopyra
Strasznie przymula i ma chujowy głos.Marta pisze:uwaga naukowy bełkot
Oglądałem coś u niego kiedyś. Nie wiem. Taki kolejny rokrojo.Marta pisze:i strumienie makuły
Postujcie najlepsze.RIDŻARD pisze:Makuła kolejny rokrojo
Taka prawda. Różni się tylko głosem Ale dzięki za resztę, ogarnęBurak pisze:Postujcie najlepsze.RIDŻARD pisze:Makuła kolejny rokrojo
Ty ich na pewno z dźwiękiem oglądasz?RIDŻARD pisze:Taka prawda. Różni się tylko głosem Ale dzięki za resztę, ogarnęBurak pisze:Postujcie najlepsze.RIDŻARD pisze:Makuła kolejny rokrojo
Ta. Jak tylko mają coś erpegowego. Nic innego się nie da oglądać tam.Burak pisze:Ty ich z dźwiękiem oglądasz?
Nie czuję tego szopa, może spróbuję później jeszcze razJonTronShow - największy bednarz na YT, śmiszne programy o grach
Ten to w ogóle mnie nie rajcuje.Funhaus - tak się robi kanał letz plejowy
A to jest przyjemneCinemassacre - AVGN chuj, ale James & Mike Mondays pieniądz
Jak Bootleg Pokémon Games ci się nie spodoba, to reszta kanału również. Jego najlepszy odcinek chyba.RIDŻARD pisze:Nie czuję tego szopa, może spróbuję później jeszcze raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości