pasta czy nie?Ridż pisze:Hejka- powiem Wam coś co się w pale nie mieści.
Na czele rządów europejskich stoją Żydzi- już w USA kandydatem jest Żyd polskiego pochodzenia.
Ok- co z tego? A no to, że nie mogąc bestialsko rozprawić się z Arabami ( Palestyna Iran itd)Izrael wydaje polecenie swoim Żydom na urzędach UE by bezapelacyjnie i to już natychmiast, zapraszać ciapatych do UE. Obowiązkowo za wszelką cenę. No ale jak wypędzić arabusów z ich krajów? A no spowodować tam wojnę domową- od lat kochany i tolerowany satrapa Mubarak Husein Kadafi nagle w jednym czasie stali się nie wygodni.
Ok- zrobione- arabusy uciekają bo wiedzą jaka jest polityka Europy- zaleją nas a my w końcu nie wytrzymamy i wywalimy ich tak jak Ruscy Czeczeńców ( oczywiście nie przyznamy, że mieli wtedy rację) i Naszymi rękami wybijemy arabusów a Żydzi będą mieli już prosta drogę do odbudowy świątyni Jerozolimskiej ( teraz nie mogą bo meczet na skale im tam stoi) i oczyszczą swój teren Izrael z ciapatych.
Dawajcie mi łapek w dół jak najwięcej- wali mnie to- ważne że to przeczytaliście i może za kilka lat widząc co się dzieje, przypomnicie sobie co pisałem i wcześniej zareagujecie, kiedy będziecie ministrami , premierami czy prezydentami.
Komorowski ( żona żydówka) Duda (żona żydówka) Kwaśniewski, Geremek, Mazowiecki itd( ludzie tworzący naszą politykę w Świecie to żydzi. Nie mam nic do tego ale jeśli w naszym narodzie jest żydów około 0,2% to czy statystycznie nie powinno ich być w TVN TVP POlsat Rząd ministerstwa tyle samo- no niech nawet 5 %- niech im będzie - ale kurka większość????
Nie zastanawia was to?
Nowy rząd w prawosławnej Ukrainie- żydzi ( Arsen Jaceniuk w wieku 27 lat prywatyzował gospodarkę Ukrainy!!! przypadek...okiej...
Czechy- prezio Żyd
Itd Itp... O dziennikarzach nawet mi się pisać nie chce (Żakowski już przechodzi samego siebie a Michnik został ostatnio zweryfikowany wydawniczo i okazało się , że nie było wydania Wyborczej beż szkalowania Kościoła, postaw patriotycznych, czy bez wyciągania ile to Polacy wybili żydów i że w końcu powinniśmy się z tego rozliczyć- W KAŻDEJ GW BYŁ O TYM ARTYKUŁ
kiedy doda się 1 do 1 i przyjrzy się dokladniej to obraz rzeczywistości jest niezbyt fajny.
Metodą by taki uwagi zostały zdruzgotane jest wyśmianie ( Patrzcie jaki debil- teorie spiskowe hahahaha) lub oskarżenia o antysemityzm, nazizm- porównanie do początków NSDAP - no nikt nie powie że tamto było dobre.
Na razie dzieciaczki![]()
Dodano: Pon 17 Sie, 2015 11:15
bo nie wiem czy czytać