składam kandydaturkię na Szlachtę
Szlachta dla rysia?
Re: Szlachta dla rysia?
TwojStary pisze:Ogólnie taką rangę otrzymuje osoba od starszyzny, po wcześniejszej konsultacji. Nie ukrywam, że trzeba wyrobić sobie zdanie, być pewien czas "kumatym w temacie" i udawanie tutaj nic nie da. Reprezentant tej grupy musi potrafić wypowiedzieć się konkretnie na dany temat, mieć swoje obiektywne zdanie nie oparte na zbiorze mrzonek wyciągniętych z dupy i umiejętnie operować słownictwem, nie rzucać mięsem na lewo i prawo. Nie ukrywam, że dobre pierdolnięcie kurwą i chujem jest tutaj często wskazane. Samo składanie zdania ma również wiele znaczenia.
Reasumując.
Szlachcic to ktoś, kto był na forumie od dawien dawna, wniósł coś od siebie, umie rozmawiać, trzyma fason (tak, trzyma fason na tak bekowym forum jak to), nie jest sprzedawczykiem. Sam bardzo się cieszę, że otrzymałem to miano, brnąc najpierw przez VIPa, SVIPa i Promotora. Wcale tego nie oczekiwałem, byłem zaskoczony. Zmobilizowało mnie to do dyscypliny i wżarcie się w życie rodziny BW. To nie tylko kolorek, to styl bycia. Doszło nawet do tego, że zapragnąłem poznawać tych ludzi osobiście (pozdro Kałach) Może za bardzo się wkręciłem, no ale piszę zawsze to co mam myśli, czasami brakuje mi słów, jednak wszystko wychodzi tak, że wszyscy mniej więcej mnie potrafią zrozumieć. [...]
Kod: Zaznacz cały
http://www.bugwie.com/viewtopic.php?t=633&postdays=0&postorder=asc&start=144
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Jestes jednym zp ierwszych, ktorzy tę rangę mogą otrzymać w przyszłości.
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
to niemądre, jak oprzeć dietę na twardych narkotykach,
ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka
Z tego co mi wiadomo to jesteś pierwszy raz na tym forum, tak? Przede wszystkim potrzebny tu jest staż. Popatrzymy na przykład na takiego Zendiego, który jest praktycznie od początku pierwszej edycji(mogę się mylić) i to było wiadome, że jak tylko zarejestruje się na forum to od razu dostanie szlachtę, ponieważ jest rozpoznawalny samym nickiem. Tak samo szlachta musi utrzymywać "profesjonalny" poziom normalności(czasami to niektórym nie wychodzi
), oczywiście ja nie mówię, że Ty go nie utrzymujesz, lecz powiedzmy, że minimalnie w mniejszej ilości.
Popatrz też na aktualny skład szlachty; każdy godny tej rangi, zaufany i w MIARĘ normalny.
(
) Także moim zdaniem Zendi dobrze robi nie przyjmując każdego do szlachty, np. mnie.
Też wolałbym utrzymać jakiś poziom na tym forum (kiedyś się to zmieni jak stanę się normalny, tak jak np. TwójStary)aczkolwiek po co, skoro to jest forum bekowe i gdy jest to potrzebne to potrafię się ogarnąć i uspokoić. Moim zdaniem aktualnie do szlachty powinien dołączyć jak na razie tylko SATAN, który jest godny tej rangi. Mam nadzieje, że kiedyś tam razem dołączymy, Rysiu. 
pozdrówki dla wyżej wymienionych osób.(Zendi, Zendi, Kobra, Konrad, Satan und Ryszard
)
Co ja też pierdole, kazanie na kartkę A4
Do plebsa z nim!
(żartuje fioletowy Rysiu
)
pozdrówki dla wyżej wymienionych osób.(Zendi, Zendi, Kobra, Konrad, Satan und Ryszard
Co ja też pierdole, kazanie na kartkę A4
dziękuję mikis
nie śpieszy mi się do szlachty
jestem dopiero z wami miesiąc 
Jakbym się uparł to mógłbym starać się o Legendę, bo:
"Aby otrzymać tą rangę musisz być rozpoznawalnym użytkownikiem DW"
a mam 6-letnie konto, więc niemożliwe jest żebym był nierozpoznawalny. Tym bardziej, że jestem w ekipie
Peace
Jakbym się uparł to mógłbym starać się o Legendę, bo:
"Aby otrzymać tą rangę musisz być rozpoznawalnym użytkownikiem DW"
a mam 6-letnie konto, więc niemożliwe jest żebym był nierozpoznawalny. Tym bardziej, że jestem w ekipie
Peace
nie zgadam sie, a jak wiadomo moj glos jest najwazniejszy, za duzo niebieskich juz jest. proponuje zrobic selekcje 

Szlachta powinna zawsze głosować.
Temat chyba nieaktualny, bo przypodobał mu się już inny kolorek.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
takTwojStary pisze:Szlachta powinna zawsze głosować.
proszę o kloze skoro szanse na szlachtę są nikłe
pozdrawiam Cię ziomgumikis314 pisze:a napisz sobie ostatniego posta w tym temacie, elo.