No niestety Ciebie nie ma na tej liściexXx pisze:Nie mam na kogo zagłosować - wiadomo kogo mam na myśli

No niestety Ciebie nie ma na tej liściexXx pisze:Nie mam na kogo zagłosować - wiadomo kogo mam na myśli
Bo byłem na L4 i wnet znowu nie będzie mnie pare dni bo mam w pierony robotyDranz pisze:Marta czemu bez żadnej rangi ?
Wonty do Zędiego.TwojStary pisze:To nie powód do odbierania rangi, no kurwa.
Dobra, bo nie chce mi się słuchać jaki to Zendi zły i niedobry, bo wyjebał Martę. Wyjebałem Martę z prostego powodu, każdy w szlachcie siedzi na BW od dobrych kilku lat, jedni wnieśli trochę mniej, inni trochę więcej, ale nie ukrywam, że chodzi o staż, Marta natomiast urwał się ni stąd, ni zowąd i od razu wszyscy chcą mu szlachtę dać, to w takim razie powinienem przyjąć także np. mikisa, bo też bardzo chce. A jak coś nie pasuje, to piszcie grupowe zażalenie do squalla o usunięcie mnie z posady moderatora grupy.TwojStary pisze:Ammo też uciekł i degradacji nie widzę.
Trzymasz ich twardą ręką brawo i propsZendikar pisze:Dobra, bo nie chce mi się słuchać jaki to Zendi zły i niedobry, bo wyjebał Martę. Wyjebałem Martę z prostego powodu, każdy w szlachcie siedzi na BW od dobrych kilku lat, jedni wnieśli trochę mniej, inni trochę więcej, ale nie ukrywam, że chodzi o staż, Marta natomiast urwał się ni stąd, ni zowąd i od razu wszyscy chcą mu szlachtę dać, to w takim razie powinienem przyjąć także np. mikisa, bo też bardzo chce. A jak coś nie pasuje, to piszcie grupowe zażalenie do squalla o usunięcie mnie z posady moderatora grupy.TwojStary pisze:Ammo też uciekł i degradacji nie widzę.
Szukasz bólu u niego synuKryzelek pisze:Najdłuższy i najsensowniejszy jego post ever
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości