Bolą mnie zęby i dziąsła od zimna. Okna ma pomroziło

Mam katar i dużo alkoholu po nowym roku. PS. Zajebałem kilka butelek wódki. Dużo ostatnio piłem, rzygałem i miałem kac kupę.
Nie zaruchałem, ani nie fapałem przez kilka dni. Najebany nie zamknąłem drzwi gdy odcedzałem marchew z kartoflami i pokazałem penis jakimś randomom, którzy chyba nakamerowali mnie

Jakaś najebana w trzy dupy patuska obrzygała mi włoskie nowe super drogie buty. Wkurwiłem się nie na żarty i mało co nie doszło do rękoczynów

ale chyba jej chłopak czy tam narzeczony udobruchał sprawę dając mi do ręki banknot stu złotowy. Magda obrzygała łóżko, które jej rozścieliłem i tym samym mnie wkurwiła

Chciałem ją zostawić w tym łóżku i pójść spać do drugiego pokoju ale

uznałem, że przeniosę ją na swoje łóżko, wydawała się taka ciężka, że ja jebe. Wiecie, omdlała osoba jest jak worek cementu

Kontynuując, ułożyłem ją na swoim łóżku, zdjąłem pościelić z jej łóżka, wrzuciłem do pralki, z szafy wygrzebałem nowe prześcieradło, poszewkę na poduszkę i kołdrę. Ubrałem kołdrę, poduszkę, prześcieradło ułożyłem i przeniosłem Magdę z powrotem do łóżka, ładnie ułożyłem w łóżeczku, przykryłem kołdrą (antyalergiczną) i patrzyłem jak jej obrzygana twarz dotyka czystej pościeli

Taak, przy tym wszystkim zapomniałem wytrzeć jej twarz z rzygów
Tonie wszystko co się wydarzyło przez kilka dni ale o niektórych sprawach lepiej zapomnieć i nie wspominać tu o nich