Fankub XP.
Software, hardware, wózki inwalidzkie
-
Kalasznikow
- Beczki: 148
- Kontakt:
Kalasznikow
Dranz
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Kalasznikow
Dranz
Bogdan
Dranz
chuj
chuj2
Gejszon
Codi
chuj
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Re: Fankub XP.
Post autor: Kalasznikow » 20-04-2013, 16:26
Mialem athlona 400mhz z 256 ramu i musialem na tym siedziec to wtedy xp byl jak znalazl 
Obecnie xp to stary dziad, problemy ze sterownikami najbardziej sie ujawniaja przy nowych sprzetach, w siodemce podlaczam sobie sprzecik, minuta dwie, mam zainstalowany, nie musze biegac po googlach szukac sterownikow -.-

Obecnie xp to stary dziad, problemy ze sterownikami najbardziej sie ujawniaja przy nowych sprzetach, w siodemce podlaczam sobie sprzecik, minuta dwie, mam zainstalowany, nie musze biegac po googlach szukac sterownikow -.-
Ostatnio zmieniony 20-04-2013, 16:28 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca
Kalasznikow
Post autor: chuj » 20-04-2013, 18:54
A płyty do tego nie dostajesz?Kalasznikow pisze:Obecnie xp to stary dziad, problemy ze sterownikami najbardziej sie ujawniaja przy nowych sprzetach, w siodemce podlaczam sobie sprzecik, minuta dwie, mam zainstalowany, nie musze biegac po googlach szukac sterownikow -.-
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
chuj
Dranz
-
Kalasznikow
- Kontakt:
Post autor: Kalasznikow » 20-04-2013, 19:17
Czesto sie okazuje ze sterowniki juz nie dzialaja na xpeku, a dopiero od visty wzwyz, i co wtedy?KOBRA pisze:A płyty do tego nie dostajesz?Kalasznikow pisze:Obecnie xp to stary dziad, problemy ze sterownikami najbardziej sie ujawniaja przy nowych sprzetach, w siodemce podlaczam sobie sprzecik, minuta dwie, mam zainstalowany, nie musze biegac po googlach szukac sterownikow -.-

I nie, do wielu rzeczy plyt nie dostaje bo kupuje od kogos okazyjnie, a mnie te plyty nie potrzebne bo jak cos to ja se sterownik znajde gdyby jednak nawet 7 nie znalazla sama, ale do 90% rzeczy znajduje i tym u mnie wygrywa 7 z xpekiem. Po prostu no, sam siedzialem na nim w chuj czasu i tez pierdolilem (po viscie) ze 7 to bedzie gowno a xp wiecznie zywy, w tym momencie wolalbym sobie reke obciac jak wrocic do xp, powaznie.
A nawet jak masz te plyty, to chyba przyjemniej jest wpiac tylko kabel w usb i poczekac chwile az samo sie wszystko zrobi, i nie powiesz nawet ze nie. Wolgle nie pamietam kiedy ostatni raz cdromu (sry, dvdromu) uzywalem, caly czas usb nawet system z pena stawiam bo nie chce mi sie napedu go glownej plyty podlaczyc -.-
Ostatnio zmieniony 20-04-2013, 19:18 przez Kalasznikow, łącznie zmieniany 1 raz.
Gowno swietego ojca
Kalasznikow
ODPOWIEDZ
-
Strona 2 z 17
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5