OKP - Owsiak Król Polski
Re: OKP - Owsiak Król Polski
Zajęty jestem liczeniem forsy z puszek. Co chcesz?Finczy pisze:Gdzie ten Owsiak? dobry user On był.
Siema!
Co tak ostrym tonem, pani Jurku?
Czyżby na prywatny odrzutowiec nie starczyło?
Czyżby na prywatny odrzutowiec nie starczyło?
Królu mój! za tydzień będę miał wypłatę więc czekaj na przelew.Owsiak pisze:Zajęty jestem liczeniem forsy z puszek. Co chcesz?
No ja myślę, parę kafli mi na jacht brakuje.Finczy pisze:Królu mój! za tydzień będę miał wypłatę więc czekaj na przelew.Owsiak pisze:Zajęty jestem liczeniem forsy z puszek. Co chcesz?
Macie jakieś kontakty? Aktualny dostawca w chuja leci i nie wydaje mi się żeby się wyrobił na Woodstock.
Siema!
Weź kurwa przeloguj się na normalne konto, bo to jest kurwa żałosne.Owsiak pisze:No ja myślę, parę kafli mi na jacht brakuje.Finczy pisze:Królu mój! za tydzień będę miał wypłatę więc czekaj na przelew.Owsiak pisze:Zajęty jestem liczeniem forsy z puszek. Co chcesz?
Macie jakieś kontakty? Aktualny dostawca w chuja leci i nie wydaje mi się żeby się wyrobił na Woodstock.
o to toOwsiak pisze:Nic nie rób, narzekaj.
pomagaj ludziom to już jakieś plotki że kradnie
Założył se debil 2 konto, bo hehe będzie kurwa smiesznie, bo owsik taki modny i będę śmieszkował.
A żart śmieszy raz, a teraz jest już kurwa żałosny.
A żart śmieszy raz, a teraz jest już kurwa żałosny.