Co nie zmienia faktu, że jesteś nikimsquall pisze:Kurwa, ja też lubię Modern TalkingRidż pisze:Obrazek
Pozdrawiam meejt, TwojegoStarego, Pana CeeSa, Gracie w dote?, gracieNAFLECIE?, panią co nie chciała się umówić, kogoś od remka
<w tle Modern Talking - Geronimo's Cadillac>
Wasze zdrówko
Re: Wasze zdrówko
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Paktofoniki dzisiaj słuchał, sprawdzone info. 2 kilo dokładnie.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
i nigdy nie dostaniesz pozdrówekRemik pisze:Co nie zmienia faktu, że jesteś nikimsquall pisze:Kurwa, ja też lubię Modern TalkingRidż pisze:Obrazek
Pozdrawiam meejt, TwojegoStarego, Pana CeeSa, Gracie w dote?, gracieNAFLECIE?, panią co nie chciała się umówić, kogoś od remka
<w tle Modern Talking - Geronimo's Cadillac>
-
usunięte konto

- Beczki: 1609
jak to nie?mikis314 pisze:i nigdy nie dostaniesz pozdrówekRemik pisze:
Co nie zmienia faktu, że jesteś nikim
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Siema z rana.
Promocja, 1.59pln

Promocja, 1.59pln

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Piwo z nalewaka przyniósł do domu 

60 metrów mam do baruTwojStary pisze:Piwo z nalewaka przyniósł do domu Obrazek
Ostatnio zmieniony 01-08-2013, 14:19 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.

In a game for eternal fame.
A 8km do sklepu? 

Jakaś pijacka mieścina 

Bar otwarty na sezon letni, ośrodek wypoczynkowy :_: . Przeca Ci kiedyś mówiłem or pisałem.TwojStary pisze:Jakaś pijacka mieścina

Skąd mam pamiętać nasze pijackie pogawędki z początków BW? Aż tak dobry nie jestem.

Nie zapomnę rozmowy na sylwestra. Jedna rasa się liczy !TwojStary pisze:Skąd mam pamiętać nasze pijackie pogawędki z początków BW? Aż tak dobry nie jestem.

+1Escape pisze:Nie zapomnę rozmowy na sylwestra. Jedna rasa się liczy !TwojStary pisze:Skąd mam pamiętać nasze pijackie pogawędki z początków BW? Aż tak dobry nie jestem.
Już tyle tego było, że zgubiłem rachubę