nienawiść do darkwarez, tak zostałem wychowanyasd pisze:Tak wołgle, to skad wzial sie boom na to BW? Przecier na samym poczatku (freeweq pamietamy []*), to pisalismy tutej w 5 osob...
Chce info
Re: Chce info

Mało ludzi źle.asd pisze:Tak wołgle, to skad wzial sie boom na to BW? Przecier na samym poczatku (freeweq pamietamy []*), to pisalismy tutej w 5 osob...
Dużo ludzi też źle.
No kurwa, jesteś multi Dziewicy, czy jaki chuj? Wyczuwam babskie loty.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Powiedz mnie, gdzie w moim poście jest narzekanie na dużą ilość osób, bo niedowidzę...TwojStary pisze:Mało ludzi źle.asd pisze:Tak wołgle, to skad wzial sie boom na to BW? Przecier na samym poczatku (freeweq pamietamy []*), to pisalismy tutej w 5 osob...
Dużo ludzi też źle.
No kurwa, jesteś multi Dziewicy, czy jaki chuj? Wyczuwam babskie loty.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Odebrałem to jak aluzję. Widzę, że lepiej wam było w 5 osób 

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
To źle odebrałeś. Tera jest lepiej, kiedyś były 2 posty na dzień.TwojStary pisze:Odebrałem to jak aluzję.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Bo jest ich 5, a w porywach do 150 o.O

Burak, ja wiem, że dzięki Tobie powstało, tzn. ruszyło, że tak powiem. Chodziło mi w tym poście, oto, że ns doruchał cały styl i całe modyfikacje i to dzięki niemu teraz możecie np. warnedować. 
-
Kalasznikow

- Beczki: 148
- Kontakt:
-
usunięte konto

- Beczki: 1609
ty niewolniku tyKalasznikow pisze:Ja po ziolko
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
A idź pan w pizdu!
Ni chuja nie dogodzisz.
Ni chuja nie dogodzisz.
Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA