Za żaden modem im nie musisz płacić, a za kartę wpłacasz kaucje 20zł (chyba, nie pamiętam już), którą ci zwracają jak Aero skończy działalność swoją. Co do modemu, to wystarczy taki, który obsługuje UMTS 900. Ja mam E173u-2, który na allegro kupisz za ~80zł, ale nawet mój stary telefon Xperia X8 obsługuje tą częstotliwość.Ammo pisze:Co do Aero, to chyba sie placi zarowno za modem od nich (albo trzeba samemu kupic jakis uniwersalny) jak i karte ;> Znajomy cos tam gadal, ale sam za bardzo nie wiedzial o czym hehe
Jestem hakierem, kodi moze mi wentylatory w PC czyscic :D
Re: Jestem hakierem, kodi moze mi wentylatory w PC czyscic :D
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Mam taki sam modem, tylko wgrałem jakiś fan made dashboard :_: .
In a game for eternal fame.
-
Morfineusz
To dlatego wielki powrot, jak tak to wygrywanie zycia a tak naprawde neta nie miales. Smiechlam troche z nazwy tematu ale mazenia mozesz miec.
Nakurwiam morfine jak glupia
Będą zaopatrzony w najnowszą aktualizacje kernela, można przeprowadzić udaną kompilację jądra systemowego, co umożliwia uzyskanie pozytywnego wyniku w relacjach na linii system <--> user, co przekłada się zaś, na łatwiejszą modyfikację oprogramowania służącego do połączenia telefonu komórkowego z jednostką centralną. Jeśli doczytałeś do tego momentu to plis dla ciebie. Pragnę zauważyć, że takowe operacje są dozwolone i wykonywalne na jednym z systemów z rodziny Windows. Korzystając z odpowiedniego oprogramowania, można uzyskać o wiele większa prędkość łącza, korzystając z kompresji danych, którą ty właśnie zastosowałeś. Podsumowując, pewnie nikt tego nie czytał, a jeśli tak to stracił 30 sekund życia
Ostatnio zmieniony 14-08-2013, 19:50 przez Codi, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA
+1Ammo pisze:Tylko informatyk to zrozumie
Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA
Przecież to co Hakjer napisał w kilku zdaniach, można było zapisać w 1-2 linijce.Ammo pisze:Tylko informatyk to zrozumie
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Pozdrawiam.Ammo pisze:Tylko informatyk to zrozumie
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Ale tak jest bardziej pro.asd pisze:Przecież to co Hakjer napisał w kilku zdaniach, można było zapisać w 1-2 linijce.Ammo pisze:Tylko informatyk to zrozumie
@up: wiadomka, pozdro tez.
Ostatnio zmieniony 14-08-2013, 22:50 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.